Ötvös Tibor

Készül a Transformers: Fall of Cybertron

Egy gyorsan, a film megjelenése miatt összecsapott Dark of the Moon után a High Moon Studios végre ismét nyugodtan dolgozhat és ma be is jelentették a következő projektet.

Ez pedig egy újabb Transformers játék lesz, mely a Fall of Cybertron címet viseli és a nagy sikerű War for Cybertron hivatalos folytatása lesz. A játékról eddig még nagyon keveset tudhattunk meg, de a novemberi Game Informer már ezt a programot tette a címlapjára, magában a magazinban pedig egy 12 oldalas, exkluzív beszámolót olvashatunk majd.

Addig is annyit elárultak a készítők, hogy a Fall of Cybertron ismét az Autobotok és az Álcák harcáról szól majd, de ezúttal megjelennek majd a Dinobotok is (ez egyébként látszik a borítón is). A két változat egyikén Optimus fővezér és a halott Űrdongó látható, a másikon pedig Optimus fővezér és Grimlock, aki T-Rex-szé tud átváltozni.

Részletes beszámolók és képek jövő hónapban várhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #4
    Na ez nálam nagyon várós! Kíváncsi vagyok, hogy rakják bele a Dinobotokat a történetbe (hogy lesz dinó testük egy idegen bolygón?), és milyen új karaktereket lesznek még?
  • Szefmester #3
    Mert annak ellenére hogy a filmek mennyire elrontották a régi világot és hangulatot új rajongókat is szereztek, ami pedig egy üzletben hasznos tud lenni. Régen inkább hiánycikk volt a transformers.
    A képregények több éven át jelentek meg, olyakor kissebb spinoffokkal kiegészítve, és bővítve egy univerzumot. Voltak alternatív világa is ahol pl nem autók és repülők voltak hanem steampunkosan gőzmozdonyok, és egyéb régi gépek vagy orrpropelleres 1VH-s repülők esetleg léghajók.
    Egy karaktergenerálós MMO-t is el tudna viselni a brand azt hiszem. Kiválasztod a robot alakod meg a hozzá választható jármű formát, s ezt akár később a történet miatt akár meg is lehetne változtatni. Hiszen Cybertronon sem kamionok meg bogárhátúak voltak a srácok. :)
  • Zombee #2
    Van rá igény, és amúgyis 2x évig nem volt PC-re.
    Amúgy a WFC jó.
  • tomboy013 #1
    Minek erőltetik ezeket a Transformers játékokat?