Ötvös Tibor

Hétvégén újra MondoCon

Ismét MondoCon a Hungexpón, animés, mangás és gamer programokkal. A tavaszi rendezvény után most ősszel is összegyűlnek az anime és manga rajongók a Hungexpo területén.

A rendezvény a mostani hétvégén kerül megrendezésre. Szombaton 10:00 - 22:00, vasárnap 10:00 - 20:00 óra között lehet ellátogatni a Hungexpo területére. A több éves hagyománynak örvendő rendezvényt a Mondo Magazin és az Animax TV csatorna rendezni. Itt a különféle szubkultúrák rajongói kedvükre vásárolhatnak, nézhetnek meg animéket és mangákat, próbálhatnak ki játékokat, vagy csak egyszerűen élvezhetik a hasonló érdeklődésű körű fiatalok társaságát.

A rendezvény a Hungexpo három pavilonjában kap helyet, amik közül a Fogadó épületében lesznek a gamer programok. A sokak által várt Battlefield 3 is kipróbálható lesz a rendezvényen, mégpedig olyan exkluzív tartalommal, mely az online bétába nem került be: a ko-op mód! A békésebb játékok kedvelőit pedig A Sims 3 Házi Kedvenc kiegészítő várja.

Verekedős játékok kedvelőit szombaton Tekken, Mortal Kombat és Marvel vs Capcom várja, a ritmusjátékok terén pedig nosztalgiaként visszatér a rendkívül népszerű Just Dance 1 és 2, szinte már klasszikusokként. Az eSportok rajongóit pedig a már hagyománnyá váló MondoCon Live Invitational Starcraft 2 bajnokság érdekelheti. A meghívásos versenyen Magyarország legjobb játékosai közül nyolcan mérkőznek meg, 50.000 Ft-os díjalapért.

További részletek a MondoCon honlapján találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #3
    Játékoknál a tekken és a marvel vs capcom rendben meg a starcaft2 is elvileg dél-koreában népszerű, de a többi mit keres egy keleti rendezvényen o_O

    (tudom, csak páran szeretnénk ha tisztán az lenne, de ahhoz lehet hogy tényleg kevesen vagyunk hogy eltartson több ilyen nagyobb céget is)...
  • FoodLFG #2
  • EnxTheOne #1
    Cosplayes csajok. <3<3<3