Ötvös Tibor

Biztosan nem lesz PC-s Red Dead Redemption

"Tegnap összetört egy álom" - áll valamelyik Pierrot dalban és ez írja le a legjobban a Rockstar tegnapi bejelentésének reakcióit.

A csapat ugyanis hivatalosan is elárulta, hogy "bár tudják, mennyien várják a PC-s Red Dead Redemption portot, ennek ellenére az nem készül el." De rögtön hozzátette, hogy a rajongóknak ott van az L.A. Noire és a jövőre megjelenő Max Payne 3, melyek kapnak számítógépes változatot.



A hivatalos indoklás szerint a játék portolásának technikai és üzleti akadályai is vannak. Hogy ez utóbbi pontosan mit is jelent, azt nem árulták el, de nagy valószínűséggel a PC-s warez áll a háttérben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #17
    Szerinted mennyire xarok rá? Te meg úgy beszélsz a Call of Duty-ról, mintha valami utolsó Max Payne lenne.
    Egyébként meg hogy lenne már biztos lol. Majd ha megjelenik, akkor lesz biztos.
  • vk90 #16
    Most úgy beszélsz a Max Payne 3-ról, mintha valami utoló Call of Duty szar lenne. Biztos nem pár órás lesz csak és tuti lesznek plusz játékmódok is.
  • Pretorian #15
    RDR engem is érdekelt volne, így jártam. L.A. Noire-ról nem sokat tudtam amíg meg nem jelent, de nem tűnik rossznak. May Payne 3 meg valószínűleg a saját műfajának korlátai miatt lesz egy egyszer-kétszer végigjátszós, pár órás program.
  • Merces #14
    hát mondjuk az xbox pont ugyanzt a DX et használja mint a pc, innen a neve is
  • Merces #13
    ...nem tényleg kommentvadász fost nyomatnak orrba szájba.....
  • neoG #12
    Hali! Mindegyik játékhoz darálják a patchet. Akkor veszteséges minden játék, amivel megjelenés után kell foglalkozni? És az általad említett GTA IV is tuti plusz bevétel volt, annak ellenére, mennyit kellett istápolni.

    bakagaijin: ez már takarhatja a valóságot.
  • Ry0K3N #11
    ja hogy tudni kéne programozni futtathatóvá tenni a konzolon is full bug játékukat?
  • lostprophet #10
    Büdös Bohóc: "...kiadják az LA Noirt, ami R* játékokhoz (és RDRhez) képest tök fosul kelt el PCn." - Te mi az istenről beszélsz? Még ki se jött PC-re az LA Noire.

    neoG: pootolni meg, khm, optimalizálni a játékot. GTA IV-hez is hány meg hány patch és egyéb tweak látott napvilágot, mire mindenki élvezetes FPS-t tudott belőle kicsikarni. Szóval nem annyiból áll az egész, hogy átírják a gombok neveit.
  • Balumann #9
    Kevesebbet adnak el PC-n, több a warez PC-n, ettől függetlenül ha már megcsinálnak egy játékot, akkor járnak legjobban ha mindenre kiadják, mert mindenhonnan jön bevétel.
  • bakagaijin #8
    neoG, betenne más játékaik eladásának? Ők is írják, hogy kidobták az LA Noire-t, meg már a következő is ott van a naptárban. Egyszerűen nem akarnak saját magukkal konkurrálni. Ha nem lesz épp kiadnivaló pc-re, akkor lehet leporolják az ötletet.