Ötvös Tibor

Mozgásban a Transformers: Fall of Cybertron


A bejelentés után pár nappal meg is jelent az első, viszonylag rövid teaser az új Transformers játékhoz.

A Fall of Cybertron alcímet kapott epizód a meglepően nagy sikert aratott War for Cybertron folytatása lesz, melyben azonban Dinobotok is felbukkannak. A lenti jelenetben egyébként épp azt láthatjuk, ahogy Grimlock átalakul egy T-Rex-szé. Sajnos az egész egy CGI animáció, magából a játékból még egyetlen jelenetet sem láthatjuk.


A hamarosan megjelenő Game Informer magazin exkluzív anyagokhoz jutott, így az újság megjelenéséig valószínű nem kapunk újabb információkat. Utána azonban várható, hogy további, remélhetőleg többet mutató trailerek jelennek meg a neten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #4
    És igennnnnnnnn! Három Dinobot: Mogorva, Roham és Salak. Micsoda KÉPEK!!!!
  • A6 Intruder #3
    Biztos ebben a játékban, valami előőrs-féle csapat lesz, akik már így átépítve jönnek vissza a Földről. Viszont tegyük fel, hogy lesz három Dinobot (mondjuk Mogorva, Roham és Salak), akkor az Álca oldalon is kell majd három állat robi. Talán kapunk még pár Predakont, vagy Terrorkont is.
  • Rapid81 #2
    Az meg főképpen kár, hogy a Dinobotok még sehol nem voltak a Kibertronon, mert a Bárka Földre zuhanása után hozta őket létre a környező élővilág mintájára a Bárka főszámítógépe...
  • Yagami #1
    Pedig kibassza a hozzáértők szemét, hogy ez biza Unreal Engine (mi más persze) és így fog kinézni a játék. Ez meg kb. "gameplay" volt nem CGI. Nem baj, hiszen holtáig tanul az ember. További szép napot!