Ötvös Tibor

Az első Syndicate reboot infók

Végre megjelentek az első valódi információk és képek az évek óta pletykált, kultikus Syndicate legújabb részéből, mellyel az Electronic Arts újrakezdi a sorozatot.

Azt már most el kell árulni, hogy a rajongóknak valószínű szokni kell az újdonságokat, hiszen alapvető változásokat eszközölnek a Starbreeze fejlesztői. Az egyszerűen csak Syndicate címet viselő alkotás az "Üzlet háború" szlogent tűzte ki zászlajára. A történet 2069-ben játszódik, amikor is már nem politikusok, hanem különböző gigantikus vállalatok vezetői irányítják a világunkat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ők a Szindikátusok, akik a saját régiójuk tejhatalmú urai. A különböző régiók lakosai pedig úgy élnek, ahogy az uruk akarja. Minden emberben van egy idegre beültetett chip implantátum, mellyel minden olyan szolgáltatást egy pislantással igénybe vehet, melyet a Szindikátusa kínál. Cserébe viszont feladják szabadságukat, gondolataikat és vállalják, hogy folyamatosan figyelik a viselkedésüket.

A Szindikátusok mindegyike szeretné elérni a világuralmat és ezért mindenre hajlandóak. Minden Szindikátusnak van egy saját belső rendőrsége, akik az Ügynök nevet viselik. Ők biológiailag kifejlesztett, saját chippel rendelkező emberek, akik így képesek feltörni mindent és mindenkit, aki a saját régiójukban él és mozog. A Syndicate főhőse a Miles Kilo nevet viseli, aki ez Eurocorp legújabb Ügynöke.

Klikk ide! Klikk ide!

A beültetett chipnek köszönhetően képesek vagyunk szinte mindenre: lelassíthatjuk az időt, átláthatunk a falakon, a Dart látásnak köszönhetően feltörhetünk mindent és mindenkit. A játékmenetében a Deus Exre hasonlító Syndicate ezúttal egy FPS lesz, melyben azonban 9 klasszikus Syndicate küldetés is szerepet kap.

A játékban lehetőségünk lesz 4 fős ko-op módban is végigvinni az egész játékot, ami valószínű nagyon nagy sikerre tart majd számot. A megjelenésről még nincs hír, de a svéd Game Reactor következő számában már bővebben is bemutatják a programot. Akkor visszatérünk rá mi is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adam815 #12
    Ezzel én egyetértek. Megint csinálnak valami hülye FPS-t nem uncsi már? A régi Syndicate remek volt azzal az izometrikus megjelenésével.
    Ugyanezt megcsinálhatnák 3D-ben, hasonló kameranézettel, szépen kidolgozott modellekkel, effektekkel, szebb hanghatásokkal, valami extrát esetleg hozzátennének. Új küldetések, fegyverek, de azért az feelingje megmaradna. Ilyenkor van az az érzésem, hogy egy lelkes kis hobbi játékfejlesztő csapat nekiállna egy ilyet csinálni, jobbat alkotnának, mint a "nagyok".

    Nem akarom előre leírni ezt a játékot, jó is kisülhet belőle, de tutira veszem, nem lesz olyan, mint a klasszikus Syndicate.

    Új köntösbe kellene régi játékot csinálni, nem fordítva.
  • wraithLord #11
    De csak azért, mert mindenki ebből akar megélni. Még az is, aki nem csinál semmit, csak a fejlesztő nyakába ül... khm...a kedves kiadó. Egy komplett iparág lett a játékkészítésből (mondjuk nem most, de az utóbbi években kezdődött el nagy érződni a dolog.)
    Ha butítják, nem csak kevesebbet kell gondolkodniuk, de még többen is veszik. Két légy egy csapásra. Mondjuk a butítás miatt butulnak a játékosok, és nem fordítva.
    Az egy dolog, hogy FPS lett, de azért a menedzselés részét, ami stratégia jelleget adott a játéknak (ami eredetileg egy izometrikus nézetű, valós idejű taktikai játék volt), nem biztos, hogy ki kellett volna venni. Szerintem sokaknak tetszett volna...
  • Mourgul #10
    Azért lesz bukás, mert régi köntösben akarnak eladni egy teljesen új játékot.
    Namármost, a rajongók nem fakadnak sírva, mert már régen elfogyott minden könnyük azóta várnak, nekik ez a program 0. Sőt, névbitorló tucattermék.
    Aki meg nem emlékszik erre a játékra, annak a név nem mond semmit, kifogja próbálni. De Crysis, Cod, Farcry, Deus Ex, ... tényleg fps kell? Vagy hiányzik a kreativitás? Nem is kell olyan sok, csak a régi retro gamékat wide monitorra felturbózott kinézettel - s ezalatt az eredeti akár 2D set értem - kiadni. Ennyi a siker titka, cserébe nem kell 12ezret elkérni hanem csak 4-6 ot.
  • Seth #9
    Mert a reklám nem kerül milliókba? Sokszor többe fáj mint a fejlesztés.
  • Merces #8
    .....nem kell kemény millákat költeni,reklámmal olyan szemetet adnak el amilyet csak akarnak, az indiai programozók meg éheznek.........jó lenne ha végre leáldozna a mamutkiadók kora........
  • Seth #7
    Megérthetnéd a fejlesztők, kiadók álláspontját is. Azt kell nyomni ami könnyen eladható, nem csak a rétegjátékosok veszik meg. Manapság már nem lehet kísérletezgetni, kemény milliókba kerülnek a fejlesztési és reklámköltségek.
  • cateran #6
    Vegtere is szo sincs arrol, hogy fpsekbol dunat lehetne rekeszteni es ez a jatek 1 hianypotlo lesz,a mi 1 eddig fel nem fedezett rest fog betolteni az fps jatekok vilagaban....ezzel szemben taktikai rts-bol annyi van, mint szemet..foleg cyberpunk stilusubol....
    Sigh..pedig remeltem, hogy tenyleg az eredetit dolgozzak fel..hat nem...-1 jatek a "varom" listan....
  • KillerBlue #5
    "Ez szerintem bukta lesz, de nem a finom fajta..."
    Miért lenne bukta? Attól, hogy most a régi Syndicate rajongók sírva fakadtak attól még az FPS-ek kedvelőinek bejöhet. Engem például abszolút hidegen hagy, hogy nem olyan mint a régi de ha valami Deus Ex szerű lesz biztos kipróbálom.
  • MacropusRufus #4
    :(
    miért kell elbaszni azt ami jó volt?
    Ez nem reboot, ez egy teljesen más stílusú játék, azonos címmel.

  • WinG #3
    na, bakker, azt hittem, hogy kapunk egy igényes taktikai rts-t, erre jön egy újabb fps, köszönjük.