Ötvös Tibor

Jön a Far Cry 3 és a Brothers in Arms 4

A Ubisoft is megtartotta a saját kis konferenciáját az idei E3-on, de sajnos ez is elég szegényesre sikeredett. Azonban volt két cím, melyekkel érdemes foglalkozni.

A francia kiadó ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy készül a már régóta pletykált Far Cry sorozat harmadik része, melyet ráadásul mozgásban is megmutattak. A Ubisoft Montreal műhelyében készülő rész egy, az első epizódban látott szigetre nagyon hasonlító helyen játszódik, amit valószínű sokan örömmel fogadnak a kissé unalmas afrikai helyszín után. A Far Cry 3 nagyon jól néz ki, további információk pedig hamarosan várhatók.


Szintén régóta pletykálják, hogy készül a Brothers in Arms következő része, de hivatalosan ezt is csak most leplezték le. A játék a Furious 4 címet kapta és tulajdonképpen a remek Becstelen brigantyk alaptörténetét másolja le. Adott egy négy fős csapat, akiket kimondottan a nácik gyilkolása hoz izgalomba és erre kapták meg a kiképzésüket is. Érdekesnek tűnik, váruk szeretettel.

Kint volt még az új Assassin's Creed, a Revelations, mely nagy tetszést aratott. Bemutatkozott a Tintin, mely a film alapján készül, a Ghost Recon: Future Soldier, a Trackmania 2: Canyon, a Just Dance 3, a Driver: San Francisco és a Rocksmith is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #12
    ttttom, gratulálok. Én inkább nem is reagálnék erre semmit, ami a történelmi eszmefuttatásodat illeti.
  • tttttom #11
    Talán azt, hogy ne propaganda alapján, hanem akkori beszámolók alapján csináljanak egy kurva játékot.

    "Milyen értelmes szempontra gondolsz? Volt olyan? Pl. egy őrült diktátor parancsára leigázni a világot, s japán cimboráinkkal versenyezve a leggecibb népírtó díjért, haláltáborokban boncolgatunk magzatokat, amíg azok az anyjuk méhében vannak? Vagy hasonló? Gratulálok."

    Hitler nem volt őrült egyáltalán. Csak a háború végére a sok hülye gyógyszer hatása miatt és amekkora hülye volt, hogy nem evett húst és csodálkozott, hogy a bele mindig szar volt. Ők nem irtottak ki senkit de mindegy. -.-' Csak azokat lőtték le akik bűnözők voltak és szökni próbáltak. Azok akik öregek voltak meg természetes módon haltak meg azok nem népirtásban halnak meg tudtommal vagy már te is a szívbajt a nácikokrasszistafasisztatrapista fanok számlájára írod? Talán
    az történelmi szempontnak minősülhetne, hogy a németek revansot követeltek a Versaillesi békeszerződés megváltoztatása érdekében. Boncolni...Jó öreg ne olvas sulis törit, mert az úgy olyan faszságokon alapszik, hogy az már röhej. Ha már a boncolgatásoknál tartunk azt max. a faszkalap japánok csinálták akiknek tényleg elment az agyuk...+Szadizós elmeháborodottak minden hadseregben voltak, vannak és lesznek sajnos. Lásd Pl.:a "dícsőséges" szovjet elvtársak akik szó szerint kibelezték az embereket...Elfoglalni a világot a németek nem tudták és nem is akarták volna. :D Milyen lenne világhódító hadsereg akkor már a csecsemő kezébe is gépkarabélyt nyomnak. :D

    Másik szempont. Lásd, hogy előtörténet:- Egy szakasz német/magyar/olasz katona története akik átélték a háború horrorját a szuban, nyugaton stb. és az lenne a feladat, hogy juss haza németországba/olaszba/magyarba. :) Csak ott a valóságot bemutatva nem pedig hazugságok alapján...Hoppá kicsit túl sokat áldoztam bill koptatásra, de mind1.
  • Ender Wiggin #10
    "értelmes fránya német szempontot is felölelő játékot készíteni?"

    Milyen értelmes szempontra gondolsz? Volt olyan? Pl. egy őrült diktátor parancsára leigázni a világot, s japán cimboráinkkal versenyezve a leggecibb népírtó díjért, haláltáborokban boncolgatunk magzatokat, amíg azok az anyjuk méhében vannak? Vagy hasonló? Gratulálok.
  • bakvarnyu #9
    Egyébként meg FPS == csak multiplayer! Lehet tolni egyjátékost is de azt rövid úton megunja az ember.
  • tttttom #8
    A bf42-ben csak azt nem szerettem, hogy miért nem lehetett volna megoldani a hadjáratot fiktíven. Mármint a tengelyhatalmak kampányt végig nyomni Moszkvánál és Londonnál.
  • Jagdgeschwader #7
    Teljes mértékben egyetértek, de hát mit lehet tenni ellene? Amúgy a Battlefield 1942 kivételével nem tudok olyan FPS-ről, amiben lenne lehetőség a Tengelyhatalmak oldalán küzdeni az imperialista métely ellen.
  • tttttom #6
    Azt tudom, hogy ez lesz a legelső gém ahol németekkel lehet zúzni. :) De remélem fiktívben. :)
  • bakvarnyu #5
    RED ORCHESTRA HEROES OF STALINGRAD Nesze neked német oldal!
  • Saccard #4
    1. Nem mondasz semmi újat mindenki unja:) 2. a holokauszt elszomorító, (gyakran manipulált)de tényekkel alátámasztott esemény 3. Ha jól tudom ezeket amerikai cégek gyártják és alapvetően elsősorban amerikai játékosoknak, ha neked csinálna magyar cég játékot ő sem a román kampányra vesztegetné az idejét hiszen nemhinném hogy a hős dákó románokkal bárki szeretne lenni:) így viszont több idő jut a kampányrész részletesebb kidolgozására.

    Személyszerint nekem nem jött be egyébként a BIA. Tényleg kéne egy jó FPS és főleg olyan ahol ráznak a fegyverek és nem agyon stuffolt nemtom milyen radaros atomtechnológiés fegyverekkel vagy mértani pontosságú machinegunokkal kell lőni. A supersoldier perkekről ami mostanában nagyon divatossá vált már ne is beszéljünk:)

    OFF: nekem mégjobban hiányzik már végre egy jó build up and eliminate them RTS ahol a taktika legalább annyira számít mint a gazdaság jó irányítása az ellenfél elleni jó ellenszer, a dimanikusan változó harc stbstb... mostanában mindent annyira leegyszerűsítenek:( nekem a legutóbbi jó rts élmény a LOTR:BFME2 volt,bár az is túl egyszerű. Red alert 3 rövid idejű kikapcsolódás.
  • beceneev #3
    far cry 3? :)Szerintem ígéretesebbnek néz ki, mint a 2. része. BIA meg egyszerűen nem érdekel.