Ötvös Tibor

Lezajlott az EA-konferencia

Az Electronic Arts hivatalosan is leleplezte első Star Wars játékát.


Az Electronic Arts hetyke kis konferenciát ütött össze. Kezdésnek mindjárt a DiCE és a Battlefront 3 bejelentés érkezett egy kis trailerrel megfűszerezve az egészet, majd utána kettő BioWare alkotás. Egy hangulatos, élő zenével aláfestett Dragon Age: Inquisition jelenetsor és az új Mass Effect első képei. A The Sims 4 is felbukkant, melyben természetesen minden eddiginél élethűbb Simeket és több lehetőséget ígérnek. Szeptember 2-án jelenik meg a játék.

Az EA SPorts percei jönnek. A UFC ismét Bruce Lee-val reklámozta magát és a játszható demóban is a harcművész egyik küzdelmét láthattuk. Nem rossz a játék, bár a UFC Undisputed elég magasra tette a lécet. A program jövő héten jelenik meg! Az NHL 15 minden eddiginél élethűbb lesz, a PGA Tour pedig épp az extrém irányba mozdul el (például egy csatahajó úszik be a pályára), a Madden NFL 15 játékmenete finomodik.


A Criterion egy új címet készít, mely ismét a versenyzést állítja a középpontba, ám az autók mellett szinte minden járművet elérhetünk a programban. Címe még nincs, ahogy megjelenési dátum és platform sincs. A DiCE a Mirror's Edge 2-ről és főszereplőjéről, Faithről mesélt illetve láthattunk pár jelenetet a játékmenet egy korai szakaszából. A harc fejlődött, ez jól látszik és a parkour is jobban része lesz a programnak.

Ezután a Fifa 15 következett, mely "természetesen" minden eddiginél élethűbb lesz. A Battlefield: Hardline a már korábban is látott jelenettel mutatta meg magát, ám egy demót is megtekinthettünk, ami nem is volt rossz (mondjuk elég PayDay íze volt a dolognak). És ezzel lezárult az esemény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hzolika #1
    es nehez lett volna a tobbi jatekhoz is berakni a kepeket meg videokat, vagy legalabb egy linket hozzajuk...