12
-
Ender Wiggin #12 ttttom, gratulálok. Én inkább nem is reagálnék erre semmit, ami a történelmi eszmefuttatásodat illeti. -
tttttom #11 Talán azt, hogy ne propaganda alapján, hanem akkori beszámolók alapján csináljanak egy kurva játékot.
"Milyen értelmes szempontra gondolsz? Volt olyan? Pl. egy őrült diktátor parancsára leigázni a világot, s japán cimboráinkkal versenyezve a leggecibb népírtó díjért, haláltáborokban boncolgatunk magzatokat, amíg azok az anyjuk méhében vannak? Vagy hasonló? Gratulálok."
Hitler nem volt őrült egyáltalán. Csak a háború végére a sok hülye gyógyszer hatása miatt és amekkora hülye volt, hogy nem evett húst és csodálkozott, hogy a bele mindig szar volt. Ők nem irtottak ki senkit de mindegy. -.-' Csak azokat lőtték le akik bűnözők voltak és szökni próbáltak. Azok akik öregek voltak meg természetes módon haltak meg azok nem népirtásban halnak meg tudtommal vagy már te is a szívbajt a nácikokrasszistafasisztatrapista fanok számlájára írod? Talán
az történelmi szempontnak minősülhetne, hogy a németek revansot követeltek a Versaillesi békeszerződés megváltoztatása érdekében. Boncolni...Jó öreg ne olvas sulis törit, mert az úgy olyan faszságokon alapszik, hogy az már röhej. Ha már a boncolgatásoknál tartunk azt max. a faszkalap japánok csinálták akiknek tényleg elment az agyuk...+Szadizós elmeháborodottak minden hadseregben voltak, vannak és lesznek sajnos. Lásd Pl.:a "dícsőséges" szovjet elvtársak akik szó szerint kibelezték az embereket...Elfoglalni a világot a németek nem tudták és nem is akarták volna. :D Milyen lenne világhódító hadsereg akkor már a csecsemő kezébe is gépkarabélyt nyomnak. :D
Másik szempont. Lásd, hogy előtörténet:- Egy szakasz német/magyar/olasz katona története akik átélték a háború horrorját a szuban, nyugaton stb. és az lenne a feladat, hogy juss haza németországba/olaszba/magyarba. :) Csak ott a valóságot bemutatva nem pedig hazugságok alapján...Hoppá kicsit túl sokat áldoztam bill koptatásra, de mind1. -
Ender Wiggin #10 "értelmes fránya német szempontot is felölelő játékot készíteni?"
Milyen értelmes szempontra gondolsz? Volt olyan? Pl. egy őrült diktátor parancsára leigázni a világot, s japán cimboráinkkal versenyezve a leggecibb népírtó díjért, haláltáborokban boncolgatunk magzatokat, amíg azok az anyjuk méhében vannak? Vagy hasonló? Gratulálok. -
Egyébként meg FPS == csak multiplayer! Lehet tolni egyjátékost is de azt rövid úton megunja az ember. -
tttttom #8 A bf42-ben csak azt nem szerettem, hogy miért nem lehetett volna megoldani a hadjáratot fiktíven. Mármint a tengelyhatalmak kampányt végig nyomni Moszkvánál és Londonnál. -
Jagdgeschwader #7 Teljes mértékben egyetértek, de hát mit lehet tenni ellene? Amúgy a Battlefield 1942 kivételével nem tudok olyan FPS-ről, amiben lenne lehetőség a Tengelyhatalmak oldalán küzdeni az imperialista métely ellen. -
tttttom #6 Azt tudom, hogy ez lesz a legelső gém ahol németekkel lehet zúzni. :) De remélem fiktívben. :) -
RED ORCHESTRA HEROES OF STALINGRAD Nesze neked német oldal! -
1. Nem mondasz semmi újat mindenki unja:) 2. a holokauszt elszomorító, (gyakran manipulált)de tényekkel alátámasztott esemény 3. Ha jól tudom ezeket amerikai cégek gyártják és alapvetően elsősorban amerikai játékosoknak, ha neked csinálna magyar cég játékot ő sem a román kampányra vesztegetné az idejét hiszen nemhinném hogy a hős dákó románokkal bárki szeretne lenni:) így viszont több idő jut a kampányrész részletesebb kidolgozására.
Személyszerint nekem nem jött be egyébként a BIA. Tényleg kéne egy jó FPS és főleg olyan ahol ráznak a fegyverek és nem agyon stuffolt nemtom milyen radaros atomtechnológiés fegyverekkel vagy mértani pontosságú machinegunokkal kell lőni. A supersoldier perkekről ami mostanában nagyon divatossá vált már ne is beszéljünk:)
OFF: nekem mégjobban hiányzik már végre egy jó build up and eliminate them RTS ahol a taktika legalább annyira számít mint a gazdaság jó irányítása az ellenfél elleni jó ellenszer, a dimanikusan változó harc stbstb... mostanában mindent annyira leegyszerűsítenek:( nekem a legutóbbi jó rts élmény a LOTR:BFME2 volt,bár az is túl egyszerű. Red alert 3 rövid idejű kikapcsolódás. -
beceneev #3 far cry 3? :)Szerintem ígéretesebbnek néz ki, mint a 2. része. BIA meg egyszerűen nem érdekel. -
tttttom #2 Várom a további ellenvéleményeket/véleményeket. :) -
tttttom #1 Hhhhhüüüüááááááá...hüáüm...Unom már a "Yeah kill the Krauts/Nazis..." típusú játékokat...
Nem unalmas már nektek ez? Mert nekem személy szerint már az, hogy mendegélünk a hamburger imádó amerika über alles és a sátáni szovjet hadsereggel...Legyen most ez már káll of dutyi vagy Brádersz in ármz vagy akármilyen játék. Én megmondom az őszinte véleményem.
Ki nem szarja le az amerikaiak nagy "hősi" történeteit? Mert én engem személy szerint már engem az nem hoz lázba, hogy minden kurva játékban az emberek csak azt kiálltják/látják h amerika a világ közepe stb. Én nem védeni akarom most a nácikat, fasisztákat stb. ideológiát. De már szerintem nagyon unalmas, hogy csak ez az egy csíra oldal (Alias szövetségesek) van benn minden egy játékos kampányban...Jó biztos jönni fog erre, hogy "Játsz multiba és lehet németekkel stb." válasz...
De emberek. Lassan 66 éve vége van a II. világháborúnak és miért nem lehet egy értelmes fránya német szempontot is felölelő játékot készíteni? Ja, hogy akkor másnap amikor a játékról felröppenne a hír, hogy fejlesztik/kiadják a fejlesztőkre mondják a holokamuszt mágnánsok, hogy nácifasisztarasszistatrappista...Megmondom én. Kit érdekel egy másik nép szenvedése is, ha már itt tartunk? :) Volt még rajtuk kívül sok 100 nép akiket kiirtottak még sincs róluk semmi megemlékezés...Engem személy szerint nem érdekel se a holokauszt, se a cigánykauszt vagy mit tudom én. Aki akarja tanulja meg és nézzen utána, de nekem se nyomják bele tövig a pofámba, ha engem személy szerint ez nem érdekel...Na jó bocsi eltértem a témtától.
Na visszatérve az eredeti témához. Én akarok egy-két gamét ahol a németekkel/olaszokkal/magyarokkal tegyük fel megemlékezés esetleg fikció szintjén védeni/támadni kell. De FPS-ben és nem RTS-ben!!!
Köszönöm, hogy végig hallgattak. :)