Ötvös Tibor

Modern Warfare 3 - az oroszok a spájzban vannak

Az Activision nem várt a hamarosan kezdődő E3-ig és a hét közepén Londonban a kiválasztott újságírók elé tárta a Call of Duty sorozat legújabb, nyolcadik részét, mely a Modern Warfare című alsorozat harmadik része is egyben.

A játék pont ott veszi fel a fonalat, ahol a még a régi Infinity Ward által fejlesztett második rész befejezte. Az egész világ harcban áll, kitört a Harmadik Világháború. Az oroszok ugyanis szinte mindent elfoglaltak és a mi feladatunk lesz valamilyen szinten visszaszorítani őket a saját területükre.



Melyiket választod?
(Összesen 611 szavazat)
  • Modern Warfare 3
    59 % (359 szavazat)
  • Battlefield 3
    31 % (189 szavazat)
  • Más
    3 % (19 szavazat)
  • Egyiket sem
    5 % (33 szavazat)
Ahogy az már az első trailerben is látható volt, ezen kalandjaink során eljutunk a világ összes ismertebb nagyvárosába (Washington, New York, Berlin, Párizs és London biztosan szerepel) és nagyon valószínű, hogy a végén Moszkvába is elvisz az utunk. A beszámolók szerint a Modern Warfare 3 játékmenete parádés lesz, hiszen a sorozat eddigi legnagyobb csatáit vívhatjuk meg benne.

És ahogy az lenni szokott, ezúttal is rengeteg előre szkriptelt esemény keresztezi majd az utunkat. A jelenlévők úgy írták le a látványt, mintha egy Michael Bay dirigálása mellett készített háborús akciófilmet láttak volna. Grafikailag nem nagyon lesz gond a Modern Warfare 3-mal, bár azt már most kijelentették páran, hogy a DiCE-féle Battlefield 3 sokkal jobban néz ki mozgásban.



A bemutatott két pálya alapján (az egyikben New York utcáin harcoltunk, a másodikban pedig a SAS egység egyik tagját irányítva kellett megtisztítanunk London utcáit a ruszki seregektől) sajnos akadnak negatívumok is. Például nem minden rombolható. Egyes részeken lehet bizonyos tárgyakat vagy épületeket szétdönteni (a helikopteres jeleneteknél főleg), de ha a földön lövünk bele valamibe, azon még a golyó ütötte nyom sem látszik meg.

A Modern Warfare 3 ígéretesnek tűnik, de idén nem lesz olyan könnyű dolga a Call of Dutynak, mint tavaly, amikor is csak a felemásra sikerült Medal of Honmor miatt kellett aggódnia. Most ugyanis a Battlefield 3 indul csatába ellene és az eddig látottak alapján egy nagyon komoly harc vár az Activision programjára, melynek csak mi, a játékosok lehetünk a győztesei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #10
    same csak én kimanipuláltam osztálytársától a steam accját mw2 re
  • Zolivok #9
    hülye v te b+ codban én simán puboltam hogym egnézzem milyen még hívtak warozni és és mi volt mindenki silenced és vagy sniper és run and shoot az egész publikon még run and shootabb az egész vannak jobb fegyverek mint a másikok szal az annyi, bf azért messze nem és még a grafikája is jobb nem mintha számítana de fő hogy nem WASD+egér,crtl,space hanem ugyanez + brainz
  • zooleeh #8
    megvettem a MW2-ot ,de megyegyszer nem ba..nak at.BC2 nem okozott csalodast,
    B3 biztos vetel nalam
  • RoyalPredator #7
    BF = "Borzalmas Fps"

    COD se jobb sokkal, de legalább nem annyira gyerekes.
  • doktor tarhonya #6
    Végre egy jó cím :D
  • tomboy013 #5
    Van gőzöm róla mi az a Battlefield :) Pl. a Bad Company 2-ben is hiába volt szép a grafika meg rombolható a környezet egyszerűen ráuntam, még a CoD MW2-nek annyira megfogott a hangulata, a filmszerű játékmenete hogy többször is kitoltam hiába volt rövid. A Régebbi Battlefieldek meg nevetségesen szarok voltak számomra. Ez ilyen..... izlések és pofonok :) Te azt vennéd én ezt
  • Carbine #4
    Ebből is remekül látszik, hogy gőzöd sincs arról, hogy mi az a Battlefield.
    Biztos jó lesz a maga nemében ez a COD, de ha választanom kell, hogy melyiket vehetem meg, akkor Battlefield 3.
  • tomboy013 #3
    A CoD-ok számomra mindig verték játékélmény szempontjából a BF-eket, szerintem itt sem lesz ez másképp, mert hiába a csilli-villi grafika ha megunom idő előtt a játékot :)
  • item #2
    A BF3 kicsit izmosabb lesz mint ez,a COD csak COD marad...
  • Hans von Luck #1
    Én inkább a BF3-ra költöm a zsémet...de később lehet hogy a MW3-mal is teszek egy próbát...
    Viszont a BF3 remélem nem zabálja meg a gépemet majd mert már nem mai darab