Ötvös Tibor

Íme az ArmA III gépigénye

Alig pár napja lett hivatalos, hogy a Bohemia Interactive gőzerővel készíti a sikeres ArmA sorozat harmadik részét.

Szerencsére a fejlesztők már akkor rengeteg információt megosztottak a rajongókkal és mindehhez számos képet is csatoltak, melyek mindegyike magából a játékból származik. Sokakban jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy egy ilyen pompás grafikát vajon képes lesz szaggatás/akadás nélkül megjeleníteni a gépem?



Nos, ma megkapták a választ, hiszen a csapat nyilvánosságra hozta az ArmA III hivatalos gépigényét. Lássuk, mi is kell majd a játéknak.

Windows 7 / Vista
Intel Core i5 vagy AMD Athlon Phenom X4 processzor
2 GB RAM
Nvidia Geforce GTX 260 vagy ATI Radeon HD 5770 Shader Model 3-mal és 896 MB VRAM-mal
DVD: Kétrétegű olvasó
15 GB szabad hely a merevlemezen
DirectX 10

Az ArmA III megjelenése jövőre várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #22
    Én sosem játszottam multiban az első OFP-t, de a mai napig a második legjobb játéknak tartom, azok közül, amit próbáltam.
  • Jude666 #21
    akarom mondani 120 centis
  • Jude666 #20
    Azt sem igazán értem, hogy "a multiplayer egy vicc".
    Bár mindebizonyára egy tapasztalt konzolos lehetsz.
    Nem tudom. Én nagyon jól szórakozom egy ideje a Littlebigplanet 2-vel online.
  • Jude666 #19
    Játszon konzolon aki szereti Halot, a Gears of War-t, a God of War-t, az Unchartedet, a LittleBigPlanetet, a Gran Turismot, az inFamous-t, a Metal Gear Solidot, a Forzát, vagy egyszerűen akinek van pénze 10centiméteres full hd led tévére, és szeret gyönyörködni.
    Minde más ott a Master card
  • Balumann #18
    Armed Assault és a régi Opf -re is igaz szerintem, hogy csak coopban vagy multiplayerben jó, egyébként az ember előbb föladja, mint hogy egyáltalán megértse hogy kell játszani a játékot. Nekem mire lett olyan gépem (kb. fél éve, mikor megvettem a mostani vga-mat), akkor jutottam oda, hogy az ArmA első részét tudjam jó minőségben futtatni, nagyon gagyi grafikán játszottam vele kb. másfél évig (sajnos csak lanon, nem tudtam megvenni, szinte csak COOPban). Zseniálisan jó minden rész, csak tényleg elég sok bugja van, és igencska tud laggolni.
    Talán 3 év múlva lesz olyan gépem, amivel a 2 -t el fogom tudni futtatni akadás nélkül (próbáltam az OA -t is, sajnos az is iszonyatosan akad, missziók esélytelenek, hiába jobban optimalizált). Az ArmA 2 -ben elszenvedtem haverokkal jónéhány küldetést, de az egyiknél, ahol jó sok dolgot kellett művelni (Manhattan misszió), volt kb. 10-15 fps-em.
  • tttttom #17
    Miért lenne szar??? Ha nem tetszik ne játsz vele...-.-'
  • sanyicks #16
    hát 50 fps max 800 méteres látótávval van. Mediumon 16x af-el(ami kötelező mert anélkül borzalmasan néz ki a táj), egy 1500-as látótávval, 1280-ban multiplayerben erősen 10 és 20 között megy egy ilyen gépem, tudom mert nekem is majdnem pot ilyen van.
  • kovadam87 #15
    Tiszta idióták vagytok :D Nekem 2 magos 3ghz sima dual core procim van, 2g ddr2-es 800as memóval, és ati hd 3850el. Mediumon 1024x768-ban nagyon szépen megy a gém, néha még az AA-et is felrakom és nyáladzok :) 20-50 fps-em van általában ez természetesen nagyban függ a fű, az árnyék, és a post process effekteken! Én nagyon várom már a következőt, de tényleg lehetne ugyanígy vagy még akár sokkalta jobban optimalizálni, vagy valami lehetőséget teremteni arra hogy az olyan emberek mint én, fosabb géppel is tudjanak majd zúzni. Mert nekem megvan az arma 2, meg az Operation Arrowhead is eredetiben és ezt is meg szeretném majd vásárolni és zúzni vele sokat :) Amúgy az OA már sokkal jobban van optimalizálva, tehát akinél szaggat a sima arma2 az inkább zúzzon a kieggel! ;) Várunk Téged Arma 3!
  • EnxTheOne #14
    Hát ehez majd kell egy nyolc magos cpu, meg a megjelenésékor egy csucs vgg hogy mennyen. :(
  • Skynet #13
    Ez a gépigény kb arra lesz jó hogy mindent minimumra rakva 1024*768-ban ritkán szaggasson a játék..:D