Ötvös Tibor

Törölték a The Last of Us multis mellékágát

Évek óta készült, de sosem fog megjelenni. Ez a The Last of Us Online.

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy valami nem teljesen kerek a The Last of Us Online körül, hiszen a fejlesztéssel foglalkozó Naughty Dog semmilyen infót nem adott a projekttel kapcsolatban. Az utolsó hír az, hogy a Bungie nem találta jónak az eddig elkészült dolgokat és ezt közölte is a Sony-val.

A Naughty Dog pedig most közölte, hogy a játék fejlesztését leállították és nem is jelenik meg. A nagy kérdés, hogy ennek mi volt az oka. A közlemény szerint túl nagy volt a kihívás és nem úgy haladtak, ahogy kellett volna. A jövőben pedig maradnak a kaptafánál és több szóló kampányra építő játék fejlesztését is tervezik. Az egyik feltehetően a The Last of Us III.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #3
    Pedig minden játék legjobb része a multis rész. a küldetéses részeken átrágja magát az ember aztán soha nem játszik vele újra legfeljebb évek múlva nosztalgiából. A multis játékokban mindig ott a kiszámíthatatlan rész az ember. Ez teszi érdekessé.
  • Kotomicuki #2
    3. rész?!
    Egy ilyen szándékosan megnyomorított 2. és tLoU-t csak nyomokban tartalmazó, valójában inkább woke-kampány sorozat után?
    Már az utolsó remake sem tudja visszaadni az eredeti és a PS4-es változat élményét, hangulatát... (a karaktereket átdolgozták és inkább eltolódott egy zombivadász lövöldévé, mint ahogy a 2. rész is)
  • Sippie #1
    "Az utolsó hír az, hogy a Bungie nem találta jónak az eddig elkészült dolgokat és ezt közölte is a Sony-val"
    he? a Bungie hogy jön ide?