22
  • Ender Wiggin #22
    Én sosem játszottam multiban az első OFP-t, de a mai napig a második legjobb játéknak tartom, azok közül, amit próbáltam.
  • Jude666
    #21
    akarom mondani 120 centis
  • Jude666
    #20
    Azt sem igazán értem, hogy "a multiplayer egy vicc".
    Bár mindebizonyára egy tapasztalt konzolos lehetsz.
    Nem tudom. Én nagyon jól szórakozom egy ideje a Littlebigplanet 2-vel online.
  • Jude666
    #19
    Játszon konzolon aki szereti Halot, a Gears of War-t, a God of War-t, az Unchartedet, a LittleBigPlanetet, a Gran Turismot, az inFamous-t, a Metal Gear Solidot, a Forzát, vagy egyszerűen akinek van pénze 10centiméteres full hd led tévére, és szeret gyönyörködni.
    Minde más ott a Master card
  • Balumann
    #18
    Armed Assault és a régi Opf -re is igaz szerintem, hogy csak coopban vagy multiplayerben jó, egyébként az ember előbb föladja, mint hogy egyáltalán megértse hogy kell játszani a játékot. Nekem mire lett olyan gépem (kb. fél éve, mikor megvettem a mostani vga-mat), akkor jutottam oda, hogy az ArmA első részét tudjam jó minőségben futtatni, nagyon gagyi grafikán játszottam vele kb. másfél évig (sajnos csak lanon, nem tudtam megvenni, szinte csak COOPban). Zseniálisan jó minden rész, csak tényleg elég sok bugja van, és igencska tud laggolni.
    Talán 3 év múlva lesz olyan gépem, amivel a 2 -t el fogom tudni futtatni akadás nélkül (próbáltam az OA -t is, sajnos az is iszonyatosan akad, missziók esélytelenek, hiába jobban optimalizált). Az ArmA 2 -ben elszenvedtem haverokkal jónéhány küldetést, de az egyiknél, ahol jó sok dolgot kellett művelni (Manhattan misszió), volt kb. 10-15 fps-em.
  • tttttom
    #17
    Miért lenne szar??? Ha nem tetszik ne játsz vele...-.-'
  • sanyicks
    #16
    hát 50 fps max 800 méteres látótávval van. Mediumon 16x af-el(ami kötelező mert anélkül borzalmasan néz ki a táj), egy 1500-as látótávval, 1280-ban multiplayerben erősen 10 és 20 között megy egy ilyen gépem, tudom mert nekem is majdnem pot ilyen van.
  • kovadam87
    #15
    Tiszta idióták vagytok :D Nekem 2 magos 3ghz sima dual core procim van, 2g ddr2-es 800as memóval, és ati hd 3850el. Mediumon 1024x768-ban nagyon szépen megy a gém, néha még az AA-et is felrakom és nyáladzok :) 20-50 fps-em van általában ez természetesen nagyban függ a fű, az árnyék, és a post process effekteken! Én nagyon várom már a következőt, de tényleg lehetne ugyanígy vagy még akár sokkalta jobban optimalizálni, vagy valami lehetőséget teremteni arra hogy az olyan emberek mint én, fosabb géppel is tudjanak majd zúzni. Mert nekem megvan az arma 2, meg az Operation Arrowhead is eredetiben és ezt is meg szeretném majd vásárolni és zúzni vele sokat :) Amúgy az OA már sokkal jobban van optimalizálva, tehát akinél szaggat a sima arma2 az inkább zúzzon a kieggel! ;) Várunk Téged Arma 3!
  • EnxTheOne
    #14
    Hát ehez majd kell egy nyolc magos cpu, meg a megjelenésékor egy csucs vgg hogy mennyen. :(
  • Skynet
    #13
    Ez a gépigény kb arra lesz jó hogy mindent minimumra rakva 1024*768-ban ritkán szaggasson a játék..:D
  • Molnibalage
    #12
    Amen. Egyetlen konzol exkluzív játék sem érdekel. Mondjuk a játékipar sikeresen eljutott oda, hogy már PC-s sem nagyon. Az 5-10-15 évvel ezelőtti kimaradt játékokat tolom, ha van időm és inkább moddolt verziókat tolok a kevés újból is, vagy én magam moddolok. Szégnyen.

    Az összek komoly startégiát - TW széria, CiV, stb. - a moddok tettek igazán teljessé. Mondjuk a CiV IV estén túlságosan is elszálltak egyes modderek, de az alap RTW sehol nincs pl. egy Total MOD-os válozhathoz képest. Sg felhasználók szerint az MTW2 is lényegében csak moddel élvezhető. Én pár játék után abbagyatam mert tele lett a faszom azzal, hogy vagy gyerekjáték vagy lehetetlen a játék, mert a diplomácia és a népek viszonya csak dísz és pofátlanul csal gép.
  • sanyicks
    #11
    Miért ne? játszon konzolon a... mivel is? Egy rakás játékstílus nincs rajta, nem lehet moddolni, a multiplayer egy vicc, ezen kívül alig van olyan exkluzív amiért érdemes lenne venni... Azt a 40k-t sem vagyok hajlandó elkölteni egy xboxra, mert annyira unalmas a kínálat, és a hiányzó stílusok miatt így is úgy is kell pc...
    Az arma pedig az egyik legkomplexebb legjobb játék lenne, ha végre megtanulnának optimalizálni... vagy nem követnék ílyen sebességgel egymást a részek. Az operation flashpoint is rohadtul optimalizálatlan volt, de annak volt vagy 6 éve ahhoz hogy az átlaggépeken is játszhatóvá váljon, nem jött 2-3 év után a következő rész. És hát visszasírom azokat az időket, nagyon sok játékkal játszottam mindenféle stílusból de semmi nem nyújtott ahhoz fogható játékélményt mint az ofp-s multik nyújtottak.
  • sanyicks
    #10
    gta4 szanaszét van scriptelve, főleg a küldetések... pl soknál az van hogy nem ölheted meg a csákót autós üldözéskor amíg a megfelelő helyre nem ér.
  • Jude666
    #9
    Igazán nem akarok "konzolrajoskodni", de aki pécén játszik az ne nyavalyogjon, hogy " ehj de kúújva nagy gépigény te Józsi".
    Másrészről, igen a az Arma 2 egy kalap szart nem ér. Komolyan mondom Minecrafttal többet játszottam.
  • bakvarnyu
    #8
    de az milyen béna, hogy egy évvel a megjelenés előtt már tudják a gépigényt ??
  • tttttom
    #7
    Nekem az ArmA 2 megvan eredetibe, de engemet is idegelt egy idő után a hosszú lagg...Pedig nem fos a gépem. Meg a játék a bugjai ellenére (amit folyamatosan orvosolnak pedig...) szerintem nem lenne rossz. Csak normális emberekkel kell összejönni és játszani. Nem pedig balfaszkodó hülyegyerekekkel (Pl.: Múltkori eset: Domination modba voltunk haverral egy ruszki szerón, de mindegy. Lényeg az, hogy az ilyen emberkék basszák az agyam. Nagy nehezen megvesszük a virtuális pénzből a helit. Egy Mi-24-est. És ugye messze volt a kereskedő ponttól az a kurva depot ahová spawnol az üres jármű. Mire odaérünk egy kis pöcs 13-14 éves fasztarisznya beül a gépünkbe és megpróbálta el csórni, de szerencsénkre nem sikerült neki. :D Mert azt kérdezgette, hogy kell felszállni. :) Mi erre fogtuk fegyvereinket és egy tűzgolyóval átlőttük a másvilágra. :D Ilyenkor tényleg jól esik TK-ni. :D) Na de ne térjek el a témától...Nekem közepes grafon nagyon röccenés mentesen fut a játék 1280x1024-en. Csak, ha kurva sok a geci bot mondjuk túl a 200 boton akkor elkezdek egy kicsit laggolni...Utána meg már leteszteltem mennyi botot bír a gépem. :D Hát 700-nál a játék ram hiányra hivatkozva kiírta, hogy nincs elég memória... :D Csak kicsit még optimalizálhatnák ezt a kurva játékot....
  • Sir Quno Jedi
    #6
    Az Arma 2 olyan szörnyű, hogy gondolkodtam rajta, hogy kettétöröm a francba a gyári DVD-met, pedig sosem tettem még ilyet. Most sem, de rezgett a léc. Pedig coop-ban jó lett volna, azért vettük meg többen, mindenkinek egyet, de hogy minek... EZ egy nagy rakás bugos, értelmetlen, játszhatatlan szar. Be kéne őket perelni. Gondolom a 3 ezt is űberelni fogja...
  • Mcsiv
    #5
    a gta iv is szarul volt optimalizálva, de legalább egy normális gépen tudtad full hd-ban, legalább 40 fps-el futtatni. Nah ugyanez az arma II -rol nem mondhato el.
    gta IV, full hd, minden max: 37-44 fps kozott
    arma II, 1280x1024, minden medium, arnyekok max: 16 fps (jo esetben)
  • mg1992mg
    #4
    Hülyegyerek. Win7 hogy ne indulna el 2 GB rammal... A Windows 7 ennyire rammal él és virul...

    Visszatérve a játékhoz: Ha egy GTA IV féle nem scriptelt, ott helyben kiszámolós fajta lesz, hozzácsapva egy brutál grafika, akkor érthető a gépigény. Csak elég nagy a sansz ezzel, hogy a játék hatalmasat fog bukni, mert sok ember 2 magos géppel rendelkezik.
  • hunwhite
    #3
    Az előző is egy kaky! Most sem lessz másképp! :D
    4 magos proc, Win7 és hozzá 2 GB ram??????????????????
    Be sem bootol 2 GB-al! ehh....idiots
  • sanyicks
    #2
    Kár hogy a bis játékainál a gépigény általában azt jelenti hogy elindul, és talán 800x600-ban 500 méteres látótávval minimumon eléri a 20 fps-t...
  • vk90
    #1
    Ennek lesz mégcsak jó a grafikája, mert pc exkluzív lesz.