Íme az ArmA III gépigénye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Bár mindebizonyára egy tapasztalt konzolos lehetsz.
Nem tudom. Én nagyon jól szórakozom egy ideje a Littlebigplanet 2-vel online.
Minde más ott a Master card
Talán 3 év múlva lesz olyan gépem, amivel a 2 -t el fogom tudni futtatni akadás nélkül (próbáltam az OA -t is, sajnos az is iszonyatosan akad, missziók esélytelenek, hiába jobban optimalizált). Az ArmA 2 -ben elszenvedtem haverokkal jónéhány küldetést, de az egyiknél, ahol jó sok dolgot kellett mûvelni (Manhattan misszió), volt kb. 10-15 fps-em.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az összek komoly startégiát - TW széria, CiV, stb. - a moddok tettek igazán teljessé. Mondjuk a CiV IV estén túlságosan is elszálltak egyes modderek, de az alap RTW sehol nincs pl. egy Total MOD-os válozhathoz képest. Sg felhasználók szerint az MTW2 is lényegében csak moddel élvezhetõ. Én pár játék után abbagyatam mert tele lett a faszom azzal, hogy vagy gyerekjáték vagy lehetetlen a játék, mert a diplomácia és a népek viszonya csak dísz és pofátlanul csal gép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az arma pedig az egyik legkomplexebb legjobb játék lenne, ha végre megtanulnának optimalizálni... vagy nem követnék ílyen sebességgel egymást a részek. Az operation flashpoint is rohadtul optimalizálatlan volt, de annak volt vagy 6 éve ahhoz hogy az átlaggépeken is játszhatóvá váljon, nem jött 2-3 év után a következõ rész. És hát visszasírom azokat az idõket, nagyon sok játékkal játszottam mindenféle stílusból de semmi nem nyújtott ahhoz fogható játékélményt mint az ofp-s multik nyújtottak.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Másrészrõl, igen a az Arma 2 egy kalap szart nem ér. Komolyan mondom Minecrafttal többet játszottam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
gta IV, full hd, minden max: 37-44 fps kozott
arma II, 1280x1024, minden medium, arnyekok max: 16 fps (jo esetben)
Visszatérve a játékhoz: Ha egy GTA IV féle nem scriptelt, ott helyben kiszámolós fajta lesz, hozzácsapva egy brutál grafika, akkor érthetõ a gépigény. Csak elég nagy a sansz ezzel, hogy a játék hatalmasat fog bukni, mert sok ember 2 magos géppel rendelkezik.
4 magos proc, Win7 és hozzá 2 GB ram??????????????????
Be sem bootol 2 GB-al! ehh....idiots
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR