Izgalmas lesz az új Terminator játék

Elég sok érdekes infó szivárgott ki az új Terminator játékkal kapcsolatban.

Miközben a filmvásznakon a Terminator franchise eljutott a mélypontra, játék fronton szerencsére elindult egy emelkedés. A Terminator: Resistance nem váltotta meg a világot, de hangulatos és kellemes kalandot nyújtott. A Nacon éppen ezért újabb projektbe vágta a fejszéjét, ami azonban jelentősen eltér majd az előző programtól.


A Survisors sztorija szerint nem 1997-ben történt meg a világ pusztulása, hanem 2005-ben, mivel Sarah Connor csak elodázni tudta a katasztrófát, meggátolni nem. Az emberek kisebb csoportokba tömörülve élték túl az eseményeket, a játék 2009-ben veszi fel a fonalat. Mivel sokan még a Skynet-ről sem hallottak, így fogalmuk sincs, mi történt, szimplán csak próbálnak túlélni az új közegben.

A Skynet jelen helyzetében még nem képes T-800-zal elárasztani a csatamezőket, így ismét a jövőből érkezik az egyetlen T-800-as, aki elkezdi levadászni a túlélőket. A Survivors egy FPS lesz, melyben képesek leszünk a saját kis bázisunkat fejleszteni, majd később újakat felhúzni és akár 3 barátunkkal együtt is harcolhatunk a Skynet ellen. A játék október 24-én jelenik meg, Korai Hozzáférésű játékként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    mik ezek a fehér fogak a terminátoron? :D
  • takysoft #1
    "akár 3 barátunkkal együtt is harcolhatunk"

    I see
    Szóval lootbox, pay2win, stb.