Ötvös Tibor

Az első Uncharted 3: Drake's Deception részletek


Pár hete még csak pletyka volt, mára azonban ténnyé vált: a Naughty Dog gőzerővel készíti a méltán népszerű - és sajnos továbbra is PS3 exkluzív - Uncharted harmadik részét. Ezzel együtt pár érdekesség is kiderült a trilógia záró (?) darabjáról, melyet Arne Meyer, a Naughty Dog kommunikációs vezetője osztott meg az érdeklődőkkel.

"Az Uncharted 3: Drake's Deception folytatja az első rész által megkezdett utat és a harmadik résszel is szeretnénk az eddigiekhez hasonló interaktív mozis élményt megteremteni" - kezdte Meyer. "Ahhoz, hogy - a rajongók igényeinek és elvárásainak is megfelelő - impozáns történetet és hiteles karaktereket készítsünk, mind a saját mind pedig a PlayStation 3 képességeit maximálisan ki kellett aknáznunk."


"Az Uncharted 3: Drake's Deception főszereplője ismét a híres szerencsevadász, Nathan Drake, aki ezúttal is bejárja szinte az egész világot. A történetben hősünk a 'Homok Atlantisza' néven ismert várost keresi és így jut el régi barátja és mentora, Victor Sullivan oldalán az Arab sivatagba. Ám amikor a város szörnyű titkára fény derül, hőseink utazása átvált egy túlélésért folytatott harcba, mely során Drake legmélyebb félelmeivel kerül szembe."

"Az Uncharted 3-ban a világ számos helyére eljuthatunk, melyek megmutatják azt a kemény munkát, amivel sikerült a korábban is elismert fizikát és effekteket egy új szintre emelnünk. Természetesen ismét lesz multiplayer is, melyben szerettük volna kombinálni az egy személyes játékmenetet számos új játékmóddal és így akarunk létrehozni egy egyedi akció-kaland multis élményt, mely csak az Uncharted univerzumban tapasztalható meg."

"És a végére még egy dolog - az Uncharted 3: Drake's Deception 3D támogatással jelenik meg." A játék a december 11-én megrendezésre kerülő VGA-n mutatja meg mozgásban is magát, a megjelenés pedig elméletileg 2011 decemberében esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mester1987 #12
  • Ulthane #11
    Legfrisebb trailer

    Ami valójában egy tévé reklám. :)
  • Sir Ny #10
    2012 az desctop-linux éve lesz.
  • Rage666 #9
    Gameteves előzetes a játékról.

  • Jude666 #8
    Egyszerűen "naccerű géjm" lesz.Ráadás 3D támogatás
    Addigra már csak egy 3D tévé kellene.
  • Yv@n #7
    Crysis2 multiplatform :)
  • Béka Benő #6
    Hát igen a sok x-boxos warezolós ganéj,most verheti Drake-re !
  • Béka Benő #5
    Miért sajnos, hogy PS3 exkluzív? Boxosoknak ott lesz a Gears of War 3, PC-seknek meg a Crysis 2, amit a megjelenés előtt 2 héttel letölthetnek...
  • NEXUS6 #4
    Rossz vagy!
    :)

    Remélem jó kis stuff lesz esz az Uncharted, de bízom benne, hogy kevesebb lődözés lesz benne, mint az előző részekben és több feladvány, ügyességi rész.
  • shaddam #3
    Ja tényleg KINECTIMALS!Vennem kell egy boxot a cuki tigrisek miatt. :D