Ötvös Tibor

Szexkalandba keveredik az X-Men csapata

Érdekes ötlettel állt elő a Marvel Brothel című alkotást készítő csapat. A megszállott X-Men rajongók ugyanis legperverzebb álmaikat valósították meg az RPG Maker 2003 segítségével és tették azt ingyenesen elérhetővé.

A történet szerint a mutánsok vezetője, Charles Xavier úgy dönt, hogy az emberiség által megvetett és kitaszított társait jobban elfogadják majd, ha a folyamatos harc helyett inkább szeretkeznek. És ezért úgy dönt, hogy az iskolájából egy piros lámpás házat készít, ő maga pedig strici lesz. A szolgáltatásokat pedig olyan ismert mutánsok nyújtják a kíváncsi embereknek, mint Ororo, Vadóc vagy Emma Frost.



De mellettük felbukkannak más, a Marvel univerzumból ismert karakterek is, így a "bevállalósabbak" eltölthetnek egy kis időt She-Hulk vagy a Fekete Özvegy társaságában. Ugyanakkor a férfi karakterek is fontos szerephez jutnak, hiszen valakinek el kell látni a hölgyek védelmét. De fontos szerepet kap Forge, aki a különböző szexuális segédeszközök fejlesztésében és előállításában jeleskedik.

Ugyanakkor a "gonoszok" is belépnek a sztoriba. Itt van mindjárt Mojo, aki titokban kamerákat telepítetett a házba, hogy kiélvezze a szexuális aktusok minden egyes percét és nem mellesleg tőle lehetett beszerezni a Marvel univerzum női szereplőit. Vagy Kingpin (Vezér), aki segíti X Professzor törekvéseit és egyre gazdagabb ügyfeleket hajt fel nekünk.



A játék természetesen - csúnya szóval élve - kiverte a biztosítékot a Marvelnél, akik szinte azonnal le is szedették a játékot az RPGMaker honlapjáról. Ez nem is akkora baj, hiszen maga a játék nagyon csúnya volt (a grafika a Final Fantasy első részének színvonalát is alig érte el), ráadásul unalmas is lett, de az átvezető részek mindenért kárpótoltak.

Egy-két helyen még fellelhető az alkotás, de a legtöbb oldalról már leszedték. Innen és innen azonban elméletileg még leszedhető, de ki tudja, meddig. Szóval akit érdekel, az siessen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JuronValor #8
    Ami vadócot illeti, a gumi óvszert már rég feltalálták nem?
    Ezzel a FŐ probléma nagyjából áthidalva...
  • teddybear #7
    Kurvaként? Tetőtől-talpig be kéne burkolni. Nem egy nagy élmény zokniban, kesztyűvel lábat mosni...
  • Magiszter #6
    Meg a képregényben van az a csaj ami kutyává változik. Hát kösz :D
  • lammaer #5
    És ha kesztyűt vesz fel? :) Biztos van olyan anyag ami blokkolja ezt a képességet. Aztán csak befestik lakkfeketére azt máris megvan a jó kis szerkó is :)
  • HöfEE #4
    Őrültség! :D
  • teddybear #3
    "szolgáltatásokat pedig olyan ismert mutánsok nyújtják a kíváncsi embereknek, mint Ororo, Vadóc vagy Emma Frost."

    Azért Vadóccal nem sokat lehet ilyen téren kezdeni, ha jól tudom, akkor mindenki elájul, ha a bőréhez ér. És bár Ororo és Emma Frost is remekül néz ki, vannak veszélyes képességeik is. Nem beszélve egy-két egyéb mutáns hölgyről.

    Dzsigolónak meg mondjuk Hulkot dobnák be?
  • curse #2
    blaszfemia!!!
  • BoneHeart #1
    http://www.mediafire.com/?a8iudhc68pu8rnm

    innen lehet tölteni