Ötvös Tibor

Nem kap rendes befejezést az Assassin's Creed: Brotherhood

A mai napon két érdekes dolog is kiderült az Assassin's Creed: Brotherhood című játékról, mellyel a héten kiemelten is foglalkozunk.

A Ubisoft ugyanis mozgásban is bemutatta a játék multiját, melyről mindenképpen érdemes külön értekezni. Ma azonban egy nagyon aggasztó hír látott napvilágot, mely a Brotherhood végével kapcsolatos. A játék kreatív direktora, Patrice Désilets ugyanis egy interjúban elárulta, hogy a Desmond hangját adó színész, Nolan North teljesen kiakadt a szövegkönyv utolsó oldalát látván.



"A napokban vettük fel az Assassin's Creed: Brotherhood befejezésének hanganyagát, melyben Desmond karakterének lesz fontos szerepe. Ám a karakter hangját adó Nolan North az utolsó oldalra lapozván felkiáltott, hogy "Stáblista? Ezt hogy a xxx gondoljátok?!". Mire én: "Tudod, ennek itt van vége". North ezt végül tudomásul vette."

A másik dolog pedig a korábbi pletykák hivatalos cáfolata, melyek arról szóltak, hogy a sorozat harmadik része a világháború idején játszódik majd. Ez nem így lesz és az Assassin's Creed 3 továbbra sem modernizálja magát.

"Nem látom értelmét egy II. világháborús váltásnak. De jó, mondjuk az egyik feladatunk szerint meg kellene ölnünk Hitlert. De most komolyan. Rengeteg más játékot készíthetünk ebben a témában, de ez az egyetlen olyan időszak, amibe az Assassin's Creed biztosan nem látogat el."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hiftu #17
    Azért nem csinálnak ilyet, mert amerika elég nagy piac. Pedig tényleg meg lehetne nézni más szemszögből is a VH-t.
    Más: a másik túlhypeolt dolog a világban a zsidó üldöztetés. Rendben van, hogy fajírtás történt (vagyis nincs rendben, senkinek nem kivánom), de kisajátitják maguknak. Mintha Sztálin nem nyirt volna ki egy csomó embert. A Holokauszt csak a fajírtás egy példája, volt még egy csomó ilyen a történelemben. (Ja és megtörtént, ha valaki jönne, hogy tagadom...)
  • tttttom #16
    Bááár...Ott van a Hearts of iron III. :D

    Ott jól ellehet picsázni a szövetségeseket. :)

    Nem tudom, de nekem az ilyen stratégiai játékokba van ilyen mániám, hogy a megmaradt ellenséges katonákat lehessen befogni/kivégezni és mondjuk ingyen munkaerőnek használni vagy esetleg kiirtani őket... :) Mondjuk ezzel a hadifoglyok emlékét is meggyalázom emiatt...Tudom, hogy ez egy katonának szar érzés amikor bekerül ilyen táborba (Pl.:Japán...), de hát ha ez van az embereknek ilyen hajlama akkor is inkább a virtuális térben kell ezt kiélni nem pedig a valóságban. :D Meg mondjuk a mai időkre is ott van Irak/Afganisztán/Izrael...+Amcsi "óvodások" által kezdeményezett kínzások...stb.

    Ja meg egyébként vissza térve a játékiparra ott a CoD széria. A cod1,2,3,5-be csak arról van szó, hogy öld a németet, mert rossz... Bezzeg, ha valami fejlesztő csapat kigondolná, hogy hoppá feldolgozni a játékot német,olasz vagy esetleg magyar szemszögből...Vajon az mekkora szentségtörés lenne a világ számára?...Biztos az amcsi "óvodások"/patanásos/dagadékok szövetsége petíciót adna ki azért, mert az általunk nagy agyonszentségelt/hypeolt világ közepéjüknél megsértik az amerikai katonák emlékét...Az talán pl.: a cod1,2,3,5 nevű játékban nem a németek emlékét gyalázzák meg akik hősiesen harcoltak a második vh.-ban és úgy ábrázolják őket, mintha ők lennének valami "gonosz" hadsereg aki leakarná darálni a földet... Én már ezért nem codozom...És kösz, hogy egyetértesz velem Fbn. :)
  • Fbn Lx #15
    pedig teljesen igazad van, ráférne egy ilyen a játékiparra. meg a perverz fantáziámra is :D
  • hiftu #14
    Miért ne lehetne, hogy a II. vh-ban mondjuk az etiopokat kell kinyirni, vagy a kinaiakat esetleg az argentinokat... He? :))
  • tttttom #13
    Szerintem Hitler meggyilkolása már unalmas lenne. :D Miért nem inkább azt csinálnák, hgy második vh. De nem a németeket,olaszokat,magyarok, hanem oroszokat,angolokat,franciákat és amerikaiakat kéne kinyírni. :D +Rosseveltet, Churchilt, Sztálint meg De Gaulet kéne kinyírni. :D

    (Na ezért sztem le leszek nácizva, de magasról leszarom :D)
  • Fbn Lx #12
    továbbra is tartom, hogy japán, 17. század, és a daimiók (itt templomosok) hatalmi harca, az assassinok pedig nindzsák.
    ez lenne az igazi.
  • Fbn Lx #11
    "De jó, mondjuk az egyik feladatunk szerint meg kellene ölnünk Hitlert."

    De mért? Hitler ő nem templar volt, hanem assassin :D
  • FrostyDK #10
    Nekem megvan eredetiben, csutka töltés mellett ugyan úgy megy szóval ennyit erről, a DRM-el akkor volt problem amikor kiadták és rázúdultak pár százezren a szerókra és erre kimondottan nem készültek fel az UBInál. Most meg akinek problémája van leszedi a törtet és megvan oldva.
  • Atkamon #9
    Lesz annak is rendes single része is, de az még nem a harmadik rész, régebben AC 2,5-nek hívták. Megalkották ezt az egész reneszánsz dolgot, a főszereplőt, a karaktereket, és még egy kicsit ki akarták őket használni, ha már ennyit dolgoztak velük.
  • LeventeV #8
    akkor a brotherhood hanyadik assassins creed??? mert en mar teljesen osszezavarodtam. es a brotherhoodnak is lesz egy rendes egyszemelyes kampanya mint a 2esnek, ugye? gondolok itt arra, hogy nem egy 4-5 oras valami lesz.