Ötvös Tibor

Nagy bulit adott az Activision

Korábban már kiemelten foglalkozott a világsajtó számos Activision játékkal (ahogy mi is), így sok újdonságot nem is várhattunk a tegnapi E3-as prezentációtól. Épp ezért a kiadó is inkább a bulira erősített rá és ebben nem kis sztárok voltak segítségére.

A bemutatót a korábban bejelentett DJ Hero 2 nyitotta meg, melynek végén egy kint nagyon ismert lemezlovas, Dead Mau5 adott egy rövid, pár perces koncertet. Utána egy felénk is kedvelt dj, név szerint David Guetta lépett a lejátszók mögé és megtáncoltatta a kb. 5 ezer fős nézősereget.

Ezután Usher lépett fel, aki egy közel fél órás koncertet adott a tomboló tömeg előtt. A zene után ismét a játékok vették át a színpadot. Megérkezett Tony Hawk és bemutatta a Shred címet kapott új játékot, mely leginkább a sorozat legelső részére emlékeztetett. Ez mondjuk jó jel, de azért alaposan össze kell kapnia magát, ha versenyre akar kelni az EA Skate sorozatával.


A show a Guitar Hero Megadeth kiadása mutatkozott be egy rövid trailer formájában. Ezután a Jane's Addiction lépett a színpadra és adott elő két számot, majd a Soundgarden parádézott. A zenekar lement a színpadról, egy félmeztelen nő pedig feljött. A kivetítőn pedig elkezdődött a True Crime: Hong Kong legújabb előzetese. A játékról már mi is beszámoltunk, ám a cucc egyre jobbnak tűnik, szóval várjuk szeretettel. Év végén jelenik meg.

Ismét zene, ezúttal a Nerd csapata csap a húrok közé, őket pedig Rihanna követte. Ezután egy hangulatos, Eminem és Pink duettjével megtoldott Call of Duty: Black Ops trailer következett. A Treyarch nagyon összekapta magát, ez a játék percről percre jobbnak tűnik. A bemutató végén maga Eminem lépett a színpadra, aki előadott két számot, majd a visszatérő Rihannával zárták az estét.

Azóta kiderült, hogy ez az alig egy órás show az Activisionnek 5-6 millió dollárjába került (Eminem 250 ezret kapott). Ám nem kell sajnálni a kiadót, hiszen épp az E3-on jelentették be, hogy a Modern Warfare 2 átlépte a 20 milliós eladott példányszámot. Szép. Mindenesetre hiányoltuk a Sledgehammer Call of Duty játékának bemutatóját és az Infinity Ward is távol maradt a rendezvénytől. Ám a végére egy igazán jó hír: a Bungie titokzatos új játéka PC-re is megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • senoy #9
    Ugyan, ha eddig nem fogta fel, ezutan se fogja. :D
    De persze a remeny hal meg utoljara. :)
  • morden #8
    Ember nem a cod a téma :D fogadok el sem olvastad a cikket, csak megláttad a beszúrt cod videót meg a warez szót itt lent és így rakta össze az agyad, de ismétlen a codról nem írtunk semmit ( elemben arról írtunk, hogy a kiadók jól lehúzzák az embereket kiváltképpen az x-boxosokat, mindegyik kb csődbe akar menni a gonosz warezolók miatt aztán kiderül, hogy hihetetlen összegeket tesznek zsebre és ilyen performanszokra költik ahelyett, hogy ne a folytatásokat ( pl sims ) nyomatnák...
  • Skynet #7
    Melyik platformon harcolnak nagyon a warez ellen (Nem,nem xboxon,ott a live ban-tól való félelem miatt veszik a játékokat mint a cukrot--> Cod6 ott fogyott legjobban)? Köszönöm...Akkor volt értelme belekötni abba amit írtam?:)
  • armageddon666 #6
    "...ennyit is főként azért mert a warezmulti nyűgös volt eleinte nagyon (most azthiszem nincs)."

    Nyűgös volt, jelenleg pedig jobb mint az eredeti ahogy hallom...
  • kissssss #5
    persze hogy nem.
  • kanduhr #4
    Nem is volt szó pc-és warezről. Csak annyit mondtak "megy a warezolás ellen a háború..." Boxra is lehet írni játékokat.

    Na volt értelme a hozzászólásodnak?:)
  • Skynet #3
    A 20 milla eladott példányból pc-n 1 millát nem tesz ki a vásárlók száma,ennyit is főként azért mert a warezmulti nyűgös volt eleinte nagyon (most azthiszem nincs).
    A COD4-ben közel 2millió pc játékos volt. 500.000 példányban sem fogyott a game. Akkor volt értelme a hozzászólásotoknak?:) Nem.
  • BoneHeart #2
    Na ez a kibaszott durva. De megy a warezolás ellen a háború...
    nevetséges.
  • morden #1
    Nu ezért nem szabad warezolni, hogy legyen pénz az ilyen összejövetelekre :P