Ötvös Tibor

Akció Crysis 2 módra

Alig pár perce befutott az első, valós játékelemeket bemutató Crysis 2 videó, mely bizony nagyon látványosra sikeredett.

A trailerben láthatjuk a nanoruha fejlesztett változatát működés közben. Hősünk itt épp az álca-üzemmódot használja elég sokszor, de láthatjuk New York porig rombolását is. Azonban azt is érdemes kiemelni, hogy a kommentek nem áradoztak a jelenetről. A rajongók a videó alapján sérelmezik, hogy egy egyszerű FPS lett a Crysisből.


Mindenesetre a Crytek és az EA a hétfőn kezdődő E3-on is bemutatja a programot. A Crysis 2 pedig hamarosan megkapja a saját béta-tesztjét is, melyet ma délelőtt jelentett be a fejlesztő csapat. Az érdeklődők a délután elinduló MyCrysis hálózatában lehet regisztrálni. A Crysis 2 év vége helyett már ősszel megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #13
    1. is ezek ufók szóval gondolom biztos van valami magyarázata a crysisnak miért nem jön a vér belőlük... 2. a gránát becsapódásakor nem tudhatod mi vált le max 3rd person nézetben!
  • darkerlomy #12
    Mi lett itt mindenkivel?? Szebb grafikát akartok ? Ennnél?? Most őszíntén valaki tud szebb grafikájú játékot mint a crysis? Szerintem hangulatos volt az első rész és a második meg még jobban az lesz (mondhatnám úgy is mégazabb lesz XD) Én már várom!
  • Stefling #11
    Remélem ez is szinkronos lesz és nem lesz olyan rövid, mint az első rész+ a kieg.
  • tyuklepes #10
    Talán azért, mert ez még mindig egy gyenge valóság-szimuláció, nem pedig a nagybetűs valóság (akármit is hangoztatnak). Némileg igazat adok azoknak akik gyengének tartják a grafikát, én többet vártam tőle. leírni még nem írom le, hiszen a kész termék ismeretében lehet csak teljes véleményt nyilvánítani ... Szerintem egyszeri élvezetes lövöldének bőven elég lesz :)
  • Skynet #9
    Baromságokat írsz,nézd meg az Uncharted 2-t.:)
  • Ender Wiggin #8
    Ejj az a realizmus...! A golyó becsapódáskor freccsen a vér, de a földre hanyatló testből már nem jön semmi. Gránát találatkor nagy pukk, de még egy kósza végtag sem válik meg a testtől. Minek akkor a fizika?
  • FoodLFG #7
    grafika gyér, meglátszik, hogy konzolra is készül...
  • vasziszdasz #6
    A krájszisz eddig is csak egy szimpla fps volt. Nemtom mit vártak a 2. résztől, Stalkert?
  • Skynet #5
    Kíváncsian várom de továbbra sem vagyok elájulva...
    A videó elején amikor a csóka mögé ugrik gyakorlatilag egy hányás mozgás ahogy lépked a földön az ember...Kicsivel késöbb nézelődik és egy kerekített textúra nincs,még a szaros füstokádó is vagy 12 sz9gből áll...A belső terek gyatrák.
    Mindezt remélhetőleg megspékelik GagYX-el nehogy radeonokon maximális legyen az élmény és el lehessen adni kamueffektusokkal a szar új nvidia karikat.:)

    Viszont ha nemveszem az ittott gagyi mozgást,az ocsmány belsőtereket és a gusztustalan szögeket,vagyis nem a grafikát nézem akkor egész hangulatos cuccnak tűnik...Sérelmezik a rajongók? Szvsz sokkal hangulatosabbnak tűnik mint az első rész...:D
  • Evoluti0N #4
    Az első rész is egy egyszerű FPS volt, nem tudom mi a bajuk ezzel. A grafika szép volt meg jó, de a játékmenet teljesen középszerű volt.