13
  • darkerlomy
    1. is ezek ufók szóval gondolom biztos van valami magyarázata a crysisnak miért nem jön a vér belőlük... 2. a gránát becsapódásakor nem tudhatod mi vált le max 3rd person nézetben!
  • darkerlomy
    Mi lett itt mindenkivel?? Szebb grafikát akartok ? Ennnél?? Most őszíntén valaki tud szebb grafikájú játékot mint a crysis? Szerintem hangulatos volt az első rész és a második meg még jobban az lesz (mondhatnám úgy is mégazabb lesz XD) Én már várom!
  • Stefling
    Remélem ez is szinkronos lesz és nem lesz olyan rövid, mint az első rész+ a kieg.
  • tyuklepes
    Talán azért, mert ez még mindig egy gyenge valóság-szimuláció, nem pedig a nagybetűs valóság (akármit is hangoztatnak). Némileg igazat adok azoknak akik gyengének tartják a grafikát, én többet vártam tőle. leírni még nem írom le, hiszen a kész termék ismeretében lehet csak teljes véleményt nyilvánítani ... Szerintem egyszeri élvezetes lövöldének bőven elég lesz :)
  • Skynet
    Baromságokat írsz,nézd meg az Uncharted 2-t.:)
  • Ender Wiggin #8
    Ejj az a realizmus...! A golyó becsapódáskor freccsen a vér, de a földre hanyatló testből már nem jön semmi. Gránát találatkor nagy pukk, de még egy kósza végtag sem válik meg a testtől. Minek akkor a fizika?
  • FoodLFG
    grafika gyér, meglátszik, hogy konzolra is készül...
  • vasziszdasz
    A krájszisz eddig is csak egy szimpla fps volt. Nemtom mit vártak a 2. résztől, Stalkert?
  • Skynet
    Kíváncsian várom de továbbra sem vagyok elájulva...
    A videó elején amikor a csóka mögé ugrik gyakorlatilag egy hányás mozgás ahogy lépked a földön az ember...Kicsivel késöbb nézelődik és egy kerekített textúra nincs,még a szaros füstokádó is vagy 12 sz9gből áll...A belső terek gyatrák.
    Mindezt remélhetőleg megspékelik GagYX-el nehogy radeonokon maximális legyen az élmény és el lehessen adni kamueffektusokkal a szar új nvidia karikat.:)

Viszont ha nemveszem az ittott gagyi mozgást,az ocsmány belsőtereket és a gusztustalan szögeket,vagyis nem a grafikát nézem akkor egész hangulatos cuccnak tűnik...Sérelmezik a rajongók? Szvsz sokkal hangulatosabbnak tűnik mint az első rész...:D
  • Evoluti0N
    Az első rész is egy egyszerű FPS volt, nem tudom mi a bajuk ezzel. A grafika szép volt meg jó, de a játékmenet teljesen középszerű volt.
  • sanyicks
    "A rajongók a videó alapján sérelmezik, hogy egy egyszerű FPS lett a Crysisből."

EJJJBAZMEG!!! ezek okosak (mintha eddig nem egy egyszerű fps lett volna :D)

Sebaj, a cry játékok soha sem az intelligenciáról, csavarosságról szóltak, hanem csak a grafikáról :)
  • kissssss
    (Azonban azt is érdemes kiemelni, hogy a kommentek nem áradoztak a jelenetről. A rajongók a videó alapján sérelmezik, hogy egy egyszerű FPS lett a Crysisből.)

mivel az első rész is csak egyszerű lövöldözés volt hozzá csapva némi taktikai lehetőséggel (nanoruha fegyver variálás).
    nem értem mit vinnyognak hiszen pont ez akarják ultra brutál grafikát és darálást minden másodpercben erre jó a Crysis.

ezt is úgy fogják venni mint a cukrot.
  • Balumann
    Ejha ez jól néz ki, csak lenne benne kihajlás (vagy fedezékrendbe bújás bár én a kihajlást jobban díjaznám).