Ötvös Tibor

Korhatáros lesz a War in the North

A The Lord of the Rings: War in the North először tavaly nyáron jallatott magáról, mikor is az EA sikertelen adaptációi után nem hosszabbítatta meg a jogokat és az visszaszállt az eredeti tulajra.

A Gyűrűk ura név végül a nem túl ismert The Saul Zaentz Company, majd onnan a Warner Bros. tulajdonába került, aki rögtön be is jelentette a The Lord of the Rings: War in the North című játékot. Akkor még semmit nem voltak hajlandók elárulni magáról a programról, ám ma szerencsére egy hangulatos trailerrel egyetemben pár információ is érkezett a játékról.

Először is a fejlesztést végül a PC-s programozásban nem túl jártas, ám konzolokra annál többet fejlesztő Snowblind Studios (Baldur's Gate: Dark Alliance) kapta, akik rögtön munkához is láttak. A War in the North egy akció-RPG lesz, méghozzá a fejlesztők - és a besorolást végző bizottság szerint is - a brutálisabb fajtából. Még messze a megjelenés, de az biztos, hogy a Csak 18 éven felülieknek! címkét kapja majd.


A sztori egy, a csak filmet ismerők számára nem láthatott eseményt dolgoz fel, mely a könyvben is csak említés szintjén szerepel. Ám a jogokkal együtt Tolkien minden jegyzete is a kiadó birtokába került, így az író kommentárjai is és ezek alapján egy olyan eseménybe csöppenünk, melynek kimenetele végül nagyban segítette a Sauron elleni harcot.

De azért járunk majd ismerős helyszíneken, hiszen a fejlesztők becsempészik majd a film ismertebb szereplőit - és hangjukat is - a sztoriba és a könyvből is beemelnek jó pár elemet. 2010-ben csak nagyon kevés játék létezhet multi nélkül és a War in the North sem ezek közé tartozik majd. A bejelentés alapján egy három-fős "egymástól függő" ko-op mód áll majd rendelkezésünkre. Hogy ez pontosan mit jelent, azt a készítők nem árulták el.

A The Lord of the Rings: War in the North még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Snowblinds Studios szerint leghamarabb 2011-ben játszhatunk vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #7
    Ühüm... ha nem tudsz semmit legalább hülyeséget ne írj.
    Ez nem barlangi troll.
  • Tower Guard #6
    Ezaz! Csak már adnák ki! :D
    Monbjuk beidőzítenek rendesen a Hobbit filmre biztos
  • Marcus15 #5
    A honlapon fel van tüntetve a Games for Windows címkei is, szóval megkapjuk. :)
  • Gladiator #4
    Ühüm, csak mondjuk a Gyűrűk Ura trolljai kővé válnak a napon, de azé nice try ez a vakító napsütésben kóborló szörnyike...
  • kissssss #3
    Először is a fejlesztést végül a PC-s programozásban nem túl jártas, ám konzolokra annál többet fejlesztő Snowblind Studios (Baldur's Gate: Dark Alliance) kapta, akik rögtön munkához is láttak.

    ezt sem kapjuk meg pc-re. na mindegy
  • kastil #2
    bizony
  • NEOreg3 #1
    nagyon helyes, ne csináljanak belőle tündérmesét