Ötvös Tibor

Crysis 2 - az első infók

A CryTek már elég régóta dolgozik az eddig szigorúan titkos projektként kezelt Crysis folytatásán, amelyről végre érdemi információk is napvilágot láttak.

Az már pár napja tudható, hogy az őserdő helyett ezúttal New Yorkban játszódik majd a történet, ám az, hogy mit is keresünk pontosan ott még mindig nem derült ki. A történetről a fejlesztők mindössze annyit árultak el, hogy három évvel az első rész után játszódik és hogy mélyebb és összetettebb lesz, mint elődje.



A sztori helyett a megújult Nanosuit 2-ről volt inkább szó a cikkben. A CryTek komoly átalakításokat végzett a ruhánkon. Változtattak a megjelenítésén, bemutatták az új Taktikai módot, melynek lényege, hogy információkat gyűjt a környezetünkről, az ellenfeleink helyzetéről, valamint az elesett katonákról is. A ruha továbbra is négy lehetőséget kezel majd, ám a rajongók követelésének engedve az Erő és Sebesség módokat lehet majd kombinálni.

A CryTek szerint a lerombolt New York több harci lehetőséget is kínál és ezt kis is akarják használni. Példaként a vertikális lehetőségeket emelték ki, ám bővebben nem fejtették ki, mit is értenek ez alatt. A fejlesztők még annyit árultak el a Crysis 2-ről, hogy az X360-as verzió a konzol eddigi legszebb játéka lesz megjelenésekor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jaspercry #12
    na mindegy elba*** krajcsovszkig-nak ment
  • jaspercry #11
    sry bakvarnyu .nak ment
  • jaspercry #10
    EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN NEM IGAZ!Nekem nem a legjobb konfigem van,de full hd ben max grafikai részleteséggel kifogástalanul fut,nem azt mondom hogyszuper folyékony,de játszhatóság szempontbol jol megy 30fps körül.
    az tény szarul van optimalizálva.A konzolos átiratok meg egy fos,grafika 5 éves
    (phenom 2 x4 945,2giga,ati 4870 1g) olcso középkategóriás gép.....
  • krajcsovszkig #9
    Mert szarul van optimalizálva, egyébként 3. peccsel nem szaggat csak az árnyékok rondák
  • bakvarnyu #8
    ha erősebb akkor mért szaggat a GTA4 legjobb gépeken is
  • krajcsovszkig #7
    Nem butították le, csak annyira sz.rrá-f.ssá optimalizálták, hogy elmenjen konzolon is. Biztos nem lesz csúnyább az eddigieknél PC-n.

    TothLaci: LESZ PC-n ;-) És a mai PC-k erősebbek a konzoloknál már, szóval megint az kezd lassan lenni, mint 2003-5-ben, hogy a konzolok miatt volt a játékoknak szarabb a grafikája, mint amilyen lehetett volna.
  • Ry0K3N #6
    Jajj megint kezdődik majd az énokosabbvagyokminte vita
  • TothLaci #5
    Először azt hittem, hogy tényleg fiatal vagy.
    Látszik, hogy mennyire vagy képben -.-

    NullZ3r0 : Majd ha te leszel ennek a játéknak a hivatalos kiadója...
  • debut12 #4
    Valamikor azt olvastam, hogy a hülye konzolok miatt kapunk egy aránylag lebutított motort. Végre volt egy valamire való grafikával rendelkező játék amiből még sokat ki lehetett volna préselni, de a sok lusta analfabéta (tisztelet a kivételnek)user miatt elveszett a PC exkluzív státusz. Remélhetőleg ez a trend nem fog változni, mert akkor 20 év múlva is hasonló grafikájú játékokkal fogjuk tolni a "jaj szegény konzolosok műanyag álmának erős fizikai korlátai vannak" dolog miatt!
  • NullZ3r0 #3
    PC-re jöjjön ki vazz, ne Xbox-ra. Faszom fogja mind a 3 konzolt megvenni az exkluzív címekért.