Ötvös Tibor

Aliens vs Predator: 9 perc az Idegenekkel

A múlt héten láthattuk, hogy milyen lesz a Rebellion idei siker várományos játékának, az Aliens vs Predatornak első pár perce egy tengerészgyalogos szemszögéből, ma pedig az Alienes részből kapunk egy kis ízelítőt.

Azt sajnos nem tudni, hogy itt is az első küldetésből kapunk-e kóstolót, de ez nem is olyan lényeges. Az Aliens vs Predator ezúttal is bebizonyítja, hogy egy játék minden gyengeségét feledtetni tudja, ha a nagybetűs hangulat a helyén van. Márpedig mind a tengerészgyalogos mind pedig az Idegen kalandozását nézve megborzonghat minden rajongó.


Alien


Tengerészgyalogos


Predator

És akinek mindez nem elég, annak figyelmébe ajánlom a múltkori tengerészgyalogos videó "folytatását", mely jóval akciódúsabb, valamint a Predator első gameplay videóját is. Sajnos a játékos nem áll a helyzet magaslatán, ez főleg a Ragadozót irányítva jön elő, de a tengerészgyalogossal is akadnak problémái, ám a hangulat ennek ellenére is letaglózó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • debut12 #15
    Jónak tűnik így első látásra, de akkor is jegelni egy Colonial Marines-t emiatt... Pfffff.
    Na a zene zsenik megint jól beszóltak, hogy mi ez a tuc tuc. Ha nem tűnt volna fel egy szórakozóhelyen rohangált a tag, főleg a tekergő vonagló holocsaj miatt is fel kellet volna hogy tűnjön!
  • dukey42 #14
    iszonyat király lesz!
  • Harkat 89 #13
    A zene szerintem a játék része. Mivel valami disco szerűségbe vannak. Meg a csaj mondja is kikapcsolta a zenét, de gondolom valami miatt vissza kapcsolódott mikor jöttek az alienek. De szerintem csak ennél a résznél lesz, máshol nem hiszem zene menne lövöldözés alatt.
  • tomboy013 #12
    A Tengerészgyalogosnál azért van para az Aliennel meg te paráztatsz :D
  • Gilgamesh #11
    Mi értelme így trivializálni a dolgokat? Mert akkor a tengerészgyalogos milyen tré már, mert csak a legalsó vízszintes felületeken tud közlekedni, ráadásul lassan, sőt még a sötétben sem lát, és annyi az egész dolga, hogy lövöldözzön mindenre, ami mozog. Nem? :P

    Jó játék lesz ez, hangulat a köbön.
  • Kmarha #10
    marine hozza amit hoznia kell. Predator érdekes, új lesz, tetszik, de hova tünt a többi nézet a sisakból? az alien meg mi már? 9 percen át ugyan az a rutin. Szellőzöt szét, plafonra fel, első ember nyakára rá, másikat meg csapkodni. Újra és újra és újra. Közben wallhackel, plusz ha gondolja, bármikor odahiv magához egy arctámadót, hogy rányomja valamelyik szerencsétlen áldozatára.

    mindegy, majd ha én játszom vele talán jobban bejön :D
  • Rotcsa #9
    Hát, ez nagyon tetszett! :)
    Az Alien-es bejátszás teljesen ott van, a tengerészgyalogos para is megmaradt, az a radar-hang....

    A Predator is jó lett volna, csak kissé béna volt a srác!

    Felfedeztem két dolgot, de nem tudom teljesen jól vettem-e észre:
    1. A Predatornál, ha hőlátó-módban vagyunk, akkor torzulni fog az emberek hangja is. Ez fasza, mert az első predi film-hangulatára emlékeztet.
    2. Az Alien meg mintha átlátna a falakon....
  • kissssss #8
    szerintem ez csak egyszeri eset de a pályához tökéletesen illet a zene nincs ezzel semmi gond. sőt nagyon is jó hogy ennyire változatos lesz a játék pálya felhozatala
  • Ry0K3N #7
    Hiányolom az első rész nehézségét mert ez így nagyon gáz.
  • tomboy013 #6
    Ha a Marine videó zenéjére gondolsz szerintem az csak a bár zenéje ami valahogy bekapcsolódhatott. Nem hiszem hogy ilyen zenék lesznek benne akció közben mert az tényleg röhejes lenne