Aliens vs Predator: 9 perc az Idegenekkel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jónak tûnik így elsõ látásra, de akkor is jegelni egy Colonial Marines-t emiatt... Pfffff.
Na a zene zsenik megint jól beszóltak, hogy mi ez a tuc tuc. Ha nem tûnt volna fel egy szórakozóhelyen rohangált a tag, fõleg a tekergõ vonagló holocsaj miatt is fel kellet volna hogy tûnjön!

iszonyat király lesz!

http://emulehelp.uw.hu

A zene szerintem a játék része. Mivel valami disco szerûségbe vannak. Meg a csaj mondja is kikapcsolta a zenét, de gondolom valami miatt vissza kapcsolódott mikor jöttek az alienek. De szerintem csak ennél a résznél lesz, máshol nem hiszem zene menne lövöldözés alatt.

A Tengerészgyalogosnál azért van para az Aliennel meg te paráztatsz 😄

Mi értelme így trivializálni a dolgokat? Mert akkor a tengerészgyalogos milyen tré már, mert csak a legalsó vízszintes felületeken tud közlekedni, ráadásul lassan, sõt még a sötétben sem lát, és annyi az egész dolga, hogy lövöldözzön mindenre, ami mozog. Nem? 😛

Jó játék lesz ez, hangulat a köbön.

Kmarha
marine hozza amit hoznia kell. Predator érdekes, új lesz, tetszik, de hova tünt a többi nézet a sisakból? az alien meg mi már? 9 percen át ugyan az a rutin. Szellõzöt szét, plafonra fel, elsõ ember nyakára rá, másikat meg csapkodni. Újra és újra és újra. Közben wallhackel, plusz ha gondolja, bármikor odahiv magához egy arctámadót, hogy rányomja valamelyik szerencsétlen áldozatára.

mindegy, majd ha én játszom vele talán jobban bejön 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát, ez nagyon tetszett! 😊
Az Alien-es bejátszás teljesen ott van, a tengerészgyalogos para is megmaradt, az a radar-hang....<#csodalk><#guluszem1><#ijedt>

A Predator is jó lett volna, csak kissé béna volt a srác!

Felfedeztem két dolgot, de nem tudom teljesen jól vettem-e észre:
1. A Predatornál, ha hõlátó-módban vagyunk, akkor torzulni fog az emberek hangja is. Ez fasza, mert az elsõ predi film-hangulatára emlékeztet.
2. Az Alien meg mintha átlátna a falakon....

szerintem ez csak egyszeri eset de a pályához tökéletesen illet a zene nincs ezzel semmi gond. sõt nagyon is jó hogy ennyire változatos lesz a játék pálya felhozatala <#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hiányolom az elsõ rész nehézségét mert ez így nagyon gáz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha a Marine videó zenéjére gondolsz szerintem az csak a bár zenéje ami valahogy bekapcsolódhatott. Nem hiszem hogy ilyen zenék lesznek benne akció közben mert az tényleg röhejes lenne

Én már régen játszottam fps-el szóval nem tudom, hogy ez új dolog-e, de mutatja ahova ugrik. Emlékszem mennyit lehet azzal tökölni ha rossz helyre ugrik az ember meg visszatöltögetni. Nagyon fasza. A predator meg béna volt.
yesname
Remélem akciónál ezek a zenék nem lesznek a véglegesben, mert teljesen tönkrevágja a hangulatot 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hát, a hangulat nagyon ott van, de a srác tényleg béna, ennél azért lehetett volna jobban is csinálni. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

HOLY SHIT!!!
Ez a véleményem.
EZ a játék nagyon jó lesz!