Aliens vs Predator: 9 perc az Idegenekkel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na a zene zsenik megint jól beszóltak, hogy mi ez a tuc tuc. Ha nem tûnt volna fel egy szórakozóhelyen rohangált a tag, fõleg a tekergõ vonagló holocsaj miatt is fel kellet volna hogy tûnjön!
http://emulehelp.uw.hu
Jó játék lesz ez, hangulat a köbön.
mindegy, majd ha én játszom vele talán jobban bejön 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az Alien-es bejátszás teljesen ott van, a tengerészgyalogos para is megmaradt, az a radar-hang....<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt>
A Predator is jó lett volna, csak kissé béna volt a srác!
Felfedeztem két dolgot, de nem tudom teljesen jól vettem-e észre:
1. A Predatornál, ha hõlátó-módban vagyunk, akkor torzulni fog az emberek hangja is. Ez fasza, mert az elsõ predi film-hangulatára emlékeztet.
2. Az Alien meg mintha átlátna a falakon....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ez a véleményem.