Ötvös Tibor

Újabb gondokat okozott a The Settlers 7 védelmi rendszere

Sajnos újabb gondokat okozott a Ubisoft új másolásvédelmi rendszere, ám "szerencsére" ezúttal csak a The Settlers 7: Paths to a Kingdom felhasználóit érintette.

A nem is olyan távoli Ausztrál probléma után a Húsvéti ünnepek alatt a stratégiai játék teljesen játszhatatlanná vált mivel a világ egyetlen tájáról sem lehetett el elérni a Ubisoft szervereit. A hírek szerint pénteken 14 órakor leállt a rendszer és csak tegnap délelőtt indult be újra.Ugyanakkor a The Settlers 7 demójával (melyhez szintén kell netkapcsolat) mindenki gond nélkül játszhatott és az Assassin's Creed 2-t sem érintette a leállás. A Ubisoft rögtön reagált a leállásra, ám mindössze annyit mondott, hogy "ezek a védelmek szükségesek, mert megpróbálják megvédeni a szellemi terméküket" és hogy "az ilyen szerverleállások sajnos szinte teljesen elkerülhetetlenek".

A hírek szerint most gond nélkül fut a The Settlers 7. Sajnos az eddigiek alapján a hamarosan megjelenő Splinter Cell: Conviction is hasonló gondokkal küzd majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • WilliamMcKinley #8
  Ne sírjatok már annyit. Nyomorult Ubi azért bőven adott olyan játékokat, hogy most azért ne kívánjuk már a bezárását. Próbálkozik az is fennmaradni.
 • Narxis #7
  http://www.dailymotion.com/video/xcuqk0_hitler-s-reaction-to-assassin-s-cre_fun
 • Narxis #6
  Támogatom.
 • opeca #5
  Az lenne már a szükséges lassan, hogy az egész Ubisoft bezárjon...
 • Noru #4
  Ha programkód, akkor feltörhető :) És fel is fogják.
 • amitakartok #3
  A legjobb védelem az, ha nem is teszik közzé. Ha közzéteszik, fölösleges védelemmel próbálkozni.
 • bakagaijin #2
  Mi ebben az ellentmondás? A tökéletes védelem szellemi termékek számára, ha bezárják őket egy páncélszekrénybe és nem fér hozzá senki. Ez most a tesztüzem :).
 • bertino #1
  "ezek a védelmek szükségesek, mert megpróbálják megvédeni a szellemi terméküket" és hogy "az ilyen szerverleállások sajnos szinte teljesen elkerülhetetlenek"

  kicsit ellentmondásos, bár biztosan feltűnik mindenkinek.

  az egész ubival ezután, ha ezt folytatják.