Ötvös Tibor

Visszatér a The Settlers

A Ubisoft bejelentette a számozás nélküli The Settlers epizódot.

A 25. évforduló kapcsán a Ubisoft hivatalosan is bejelentette a The Settlers History Collection címet kapott pakkot, melyben az eddig megjelent hét epizódot kapjuk meg egyetlen összefoglaló csomagban. Ezen felül jó hírt is tartogatott a kiadó a franchise rajongóinak, hiszen ezzel együtt hivatalosan is leleplezte a The Settlers új fejezetét. A számozás ezúttal elmarad, feltehetően frissebb alapokra helyezik majd a játékmenetet.

A találgatás azért van, mert a kiadó nem árult el semmit a program kapcsán. Annyit tudunk, hogy a történet szerint kicsin népünk egy földrengés miatt kénytelen elhagyni addigi életterüket és az ismeretlen felé hajózva kénytelenek új hazát találni. A The Settlers feltehetően még egy rejtélyt is kínál majd, de biztosat majd csak az első játékmenetet bemutató videókból tudhatunk meg. A program valamikor jövpre érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Major #4
  Általában az-az ember kedvence, amelyet gyerekként élt meg.
 • Macropus Rufus #3
  Bezony. Bár nekem a három már nem annyira jött be, de igen, az első pár rész volt a tuti. Nekem a kedvencem a 2. rész volt és annak a 10. évfordulójára kiadott 3D verzió.
 • enproba1 #2
  1-2-3 volt az igazi settlers a többi szar
 • zsozso29 #1
  Végre már ideje volt