Ötvös Tibor

E3: Ubisoft konferencia

Elismerően csettintettem a Ubisoft konferencia végén, hiszen a francia kiadó közel két órás bemutatóján mindösszesen egyetlen játék keltette fel a figyelmemet - de az Assassin's Creed 2-ről is tudtunk korábban.

Címszavakban a történések: sorozatszínész jó poénokat nyom, Yves Guilmet unalmasan beszél az Avatar mozifilmről, Yannis Malla szintén, felbukkan James Cameron és az Avatar filmről beszél. Mindez több, mint fél órán keresztül, mialatt a játékból egyetlen képkockát sem mutattak. Ezután a Wii-programok jönnek. Red Steel 2 látványos, kapunk egy exkluzív gameplayt is.


Shaun White: Snowboard Worldstage szintén Wii-exkluzív, a Wii Fit deszkát használhatjuk a programhoz. Ezután belép a focilegenda Pelé, akit beéget a technika, ráadásul az általa promózott Academy of Champions is elég gyengének tűnik. Egy óra eltelt és most jön az első érdemleges program Splinter Cell: Conviction címmel - és egy az egyben ugyanazt látjuk, amit a Microsoft konferencián.

Ami ott gyöngyöző homlokot okozott, az itt már ásítást vált ki a többségből. Ezután jön a korábban szintén bejelentett RUSE, mely egy frankó kis stratégia lesz. Sajnos alig pár percet "pazarolnak" rá. Ezután visszatérünk a Nintendóhoz, ezúttal a DS kínálat a porondon. Jön egy Imagine nevű lányos program és folytatódik a Petz is. Ismét Wii: Your Shape fitnesz program és a Rabbids: Go Home prezentáció.

Kicsit égő a Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up prezentáció. Csúnya grafika, idétlen játékmenet... no komment. No More Heroes 2 - szintén Wii-re. Se bemutató se semmi. Az utolsó öt percre végül megérkezik az Assassin's Creed 2, mely valamennyire kárpótolja az eddig elvesztegetett közel két órát. Látványos, hangulatos - igazi blockbuster lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!