Ötvös Tibor

Még idén visszatér Sam Fisher

A Ubisoft a héten tartotta negyedéves üzleti beszámolóját, ahol kiderült, hogy a gazdasági válság ellenére a francia óriáskiadó bizony jelentős nyereséget könyvelhetett el.

A 155 millió eurós bevételhez nagyban hozzájárult a Tom Clancy's H.A.W.X., melyből épp a napokban kelt el az egymilliomodik példány. Ezt megünnepelendő a kiadó bejelentette, hogy a jövőben milyen címekkel próbálja meg kicsalni a zsebünkből a megtakarított pénzünket.



Az Assassin's Creed folytatásáról, valamint az I Am Alive-ról már mi is sokat írtunk, szóval ezt a két programot most kihagyjuk. Érdekesebb viszont az elég hányattatott sorsú Splinter Cell: Conviction, mely ismét kapott egy megjelenési dátumot. A legújabb bejelentés szerint Sam Fisher megújult kalandja idén ősszel kerül a boltokba.

2010-ig kell várnunk a jelenleg Ghost Recon 4 munkacímen futó játékra, mely a nagysikerű taktikai lövöldét hozza vissza a köztudatba. Ugyancsak nagy reményeket fűzhet a Ubisoft az Avatar című programhoz is, mely James Cameron gigaköltségvetésű (300 millió dollár) sci-fi-jének játékadaptációja lesz. Wii-re pedig érkezik a Red Steel folytatása, valamint a Rabbids Go Home is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balumann #2
    Mindenből csinálnak egy konzolos tucatterméket :(
  • zola2000 #1
    Red steel 2 wiire jöhet, csak használják a kardozáshoz jól a motion plust, és legyen erős a multija, és akkor fincsi lesz ^,^