Ötvös Tibor

E3 videókavalkád - negyedik adag

Szép "csendben" zajlik az idei E3, melynek sajnos hamarosan vége. Ám azért még volt pár dolog a kiadók tarsolyában, most ezekből szemezgetnék.


Mercaneries 2

Kezdetnek mindjárt itt a már ki tudja hány alkalommal késleltetett Mercenaires 2. A nagyon sikeres első rész után meglepően későn jött a folytatás, pedig maga az ötlet nagyon jó volt. Egy zsoldossal kell különböző feladatokat végrehajtanunk egy szigeten, a megvalósítás pedig egyértelműen a GTA-szériára hajazott. Még visszatérünk rá.


I Am Alive

Ha azt mondom, Jade Raymond, nem biztos, hogy sokan felkapják a fejüket. De ha hozzáteszem, hogy a hölgyemény a milliós példányszámban elkelt Assassin's Creed producere, már biztosan képben van mindenki. Jade is kint volt az E3-on és egy olyan játékról mutatott előzetes videót, amitől mindenki letette a haját. Az I Am Alive a katasztrófasújtotta Chicagóban játszódik és - mint az a videóban is látható - még egy üveg vízért is meg kell küzdenünk.

Sajnos gameplay jelenetet nem láttunk, de az Assassin's Creedből kiindulva a grafikával és a hangulattal tuti nem lesz gond. Reméljük, hogy az I Am Alive nem fullad majd unalomba az első pár óra után, mint tette azt az Altair.


Spore

Ha van játék, amit mindenki nagyon vár, az bizonyára Will Wright Spore című alkotása lesz, melyről már nálunk is olvashattatok jópár hírt. Az úriember ezúttal egy baromi hangulatos trailert hozott, melynek hatására szeptemberben rohanok is megvenni a játékot.


Darksiders

Ha volt játék, ami meglepett, az mindenképpen a THQ Darksiders - Wrath of War című programja. A számomra eddig teljesen ismeretlen program olyan trailerrel debütált, amitől leesik mindenki álla. A hangulat ott van a toppon, reméljük magát a játékot sem rontják el a fejlesztők.


The Sims 3

Végül jöjjön egy mindenki által ismert és szeretett (?) széria harmadik része. A The Sims 3 már korábban is felbukkant a hírrovatunkban, ám az E3-on bemutatták az első trailert is. A játékmenet a szokásos, és tuti kismillió kiegészítő lát majd napvilágot a negyedik rész előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • analfa #8
    Hát nem vagyok benne biztos, hogy igaz, amit írnak, hogy mindenki várja a Spore-t, de én nagyon:)
  • jeti00 #7
    sims3 kivételével kipróbálom mind1iket :) de az már tényleg unalmas
  • torcipepe #6
    Darksiders - végre egy olyan játék, ahol nem egy nyeszlett aktakukaccal mentjük meg a világot (I Am Alive). remélem jön Pc-re is.
    I Am Alive ~ I Am Legend - remélem nem csak nekem tűnik furcsának.
    The Sims 3 - az első nagyon hangulatos volt, a másodikat 1 óra után meguntam, ezt már ki is hagyom.
    Spore - Age Of keverve IG-vel és megszórva B&W-al, mindhármat imádom, ez sem lehet rossz.
  • HöfEE #5
    Spore, alap. Ez az I am Alive is felkeltette az érdeklődésem, a Darksiders trailer meg tényleg iszonyat durva lett! Úgy érzem lesz majd mivel játszanunk!
  • nohea #3
    "sajnos hamarosan vége"? 14től 17edikéig tartott, csak szólok...
  • Adam II #2
    LOL Sims 3
  • Fbn Lx #1
    a többi nem zaklat fel különösebben, de ez az I am alive... nagyon odatesz a fílingje =)) csak ne legyen olyan rövid, mint az AC