Ötvös Tibor

Elő-E3

Kedden kezdetét veszi az idei E3 expo, melyen - legalábbis az eddigi pletykák alapján - valóban komoly bejelentések várhatók.

A várakozást enyhítendő, íme pár vadonatúj trailer, melyek az év sikercímeiből származnak. A Dante's Inferno az Electronic Arts készítőinek God of War klónja lesz, melyről bővebb információkat az E3-on tudhatunk meg. Itt van még a Capcom egyik legnagyobb sikerének folytatása is. A Lost Planet 2 a jelek szerint szakít a havas tájakkal, de már változásokra is számíthatunk.


Dante's Inferno


Lost Planet 2


Alpha Protocol


Disciples III


Brink

Az Alpha Protocol trailer talán a négy közül a legjobb. Az Obsidian akciójátékában elméletileg egy feladatra több megoldás is alkalmazható és csak a játékoson múlik, hogy melyiket választja. Ezt mutatja be a videó is. A végére maradt a Brink, mely a Bethesda legújabb programja lesz. Ennél többet nem tudni róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sance231 #6

    "Az Alpha Protocol trailer talán a négy közül a legjobb. Az Obsidian akciójátékában elméletileg egy feladatra több megoldás is alkalmazható és csak a játékoson múlik, hogy melyiket választja."

    Tény, hogy az Alpha Protocolban rengeteg akcióelem kapott helyet, de azért RPG lesz az a javából, elvégre az ex-Black Isle-s srácokból alakult Obsidian kalapálja.
  • NEOreg3 #5
    dead rising 2 is jön PC-re, a dead space extraction meg csak wii-re jön...
  • Ravkin #4
    A Brink és az Alpha Protocol igéretesnek tűnik.
  • zola2000 #3
    Na, azért a dead rising 2, és a dead space extraction trailert egy ilyen hírnél kihagyni... Oké hogy az sg inkább pcs, de ennyire, ezek a videók még a pcguru onlinera is felkerültek.
  • Magnum PI #2
    Olvas->Értelmez->Kérdez. ELŐ-E3!!!
  • ldavid #1
    azt itt mi az élő?