Ötvös Tibor

E3: Crysis 2 bejelentve

Miután a GDC-n bemutatkozott a CryENGINE 3 a többség sejtette, hogy hamarosan valami nagyot jelent be a Crytek.

És ez most meg is történt. Az E3 egyik első, igazán ütős - és tegyük hozzá, a platformokat tekintve meglepő - bejelentése a Crysis 2 volt. Már korábban is hallani lehetett, hogy maga a játék nem úgy fogyott, ahogy azt várták, így a második rész csak konzolokra érkezik, ám erről végül kiderült, hogy csak részben volt igaz.



A Crysis 2 ugyanis továbbra is kikerül PC-re is, de X360 és PS3 változatok is lesznek ezúttal. Az EA konferencián valószínű megtekinthetjük az első videót is a programból, hiszen David DeMartini, az EA alelnöke elmondása szerint a Crysis 2 a kiadó egyik legfontosabb projektje. És nagyon örülnek, hogy a Crytek továbbra is velük együtt dolgozik. Várjuk az Electronic Arts konferenciát, amiről majd kedden számolunk be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carlos66 #27
    Dr! Szerintem meg te vagy tudatlan és tájékozatlan. Szerinted egy személyi számítógépet kizárólag játékra lehet használni?
    A cégeknek, kormányzatoknak és kisebb részt egyéni felhasználóknak szükségük van információ tárolásra és továbbításra. Erre kell elsősorban PC nem arra, hogy a hülye gyerek máriózzon.
  • Cat 02 #26
    Szánalmas példa, de ott a wow.
  • Sir Ny #25
    Ahogy gyakorlatilag mindenkit mindenki tart el. Ez a gazdaság lényege.
  • Balumann #24
    Nah ezt az üzenet linkjét elmentem... méghogy nem hülyítik az embereket.
  • Balumann #23
    Valóban, a Warheadre gondoltam. De az a hülyeség, hogy a Warhead nem kiegészítő, tehát az a 2. része... De hát mind1, akkor Warhead.
  • Dr Justice #22
    Pc piac évek óta haldoklik. Aki ezzt nem látja az tudatlan tájékozatlan vagy sima pc buzi. A játékok tartják el a hardver piacot (új proci új videokártya). Azért kapnak a pécések egyáltalán játékot hogy menjen a hw piac!!! Ti tartjátok el őket!!! LOLL
  • IMYke2.0.0.0 #21
    Nagyon el vagy varázsolva... a Crysis: Warhead # Crysis 2!
    A Crysis 2-t még csak most készítik!!!
  • Balumann #20
    Az meg pláne biztos, hogy nem a Crysis miatt érdemes gépet fejleszteni (sőt :D). Van még bőven érv mellette.
  • Balumann #19
    zola2000: Akinek a Crysis első része nem tetszett, annak a 2. része már nagyon valószínű, hogy igen, mivel pergősebb, filmszerűbb lett. Nekem az 1-ben túl sok "üresség" volt, taktika nálam eleve ott kezdődik, hogy nem egyedül kell menni. Taktika és szabadság, nem linearitás az ArmA-ban van, meg szimulátorokban. A Crysis 2 -t szerintem jól eltalálták, filmszerű, pergős, változatos, de mégsem teljesen csőfps, és az AI is egész jó. Kevés olyan van, akinek sem az első, sem a 2. része nem tetszett. Nálam low-mediumon ment mind a 2, grafikával semmi gondom nem volt, a 2. része kimondottan tetszett így is, bár hiányolom a coopot, single pályaszerkesztést, és lehetett volna kicsit több lehetőség.

    PC-re meg mindenkinek megéri kiadnia a játékokat - hiába a sok warez. Ha azt mondják, hogy nem, akkor vagy ijesztgetni szeretnének, vagy jobb ajánlatot kaptak(!). Gépet még mindig sokaknak jobban megéri fejleszteni, így pc-s játékpiac is marad. Attól, hogy jobban megéri konzolra IS kiadni (mivel a vevők nagy része átment konzolra főképp a játékkínálat, exkluzivitások és ilyenek miatt), nem jelenti a PC "halálát".
  • A1274815 #18
    A CrySis főmuftija, csak a PC Exclusivitás megszüntetését mondta, az Epic és benne az UT3/GoW főagyaúristene sértödött meg, de nem is a warezre, hanem a bírálatokra, amik érték a GoW-ot.