Ötvös Tibor

GDC '08: Diadalmaskodott a Portal

Tegnap megismerhettük a GDC '08 rendezvényen kiosztásra kerülő 8. Game Developers Choice Awards jelöltjeit. Ma ki is hírdették a győzteseket, szóval lássuk, kik voltak a 2007-es év legjobbjai.

A Portal lett a szavazás egyértelmű győztese. A Legjobb design mellett ez az FPS lett a Legjobb újítás és Az Év játéka kategória győztese is. A The Orange Box keretében kiadott játékmódban a végtelen lövöldözés helyett különböző logikai feladatokat kell megoldani.



A Bioshock szintén három kategóriában aratott sikert. A Legjobb vizuális megvalósítás és Legjobb történet mellett a Legjobb hang díjakat is a víz alatti világban játszódó FPS-nek ítélték oda. A Crysis a Legjobb technológia, a Crackdown pedig a Legjobb bemutatkozás címet kapta meg.

A The Legend of Zelda: Phantom Hourglass lett a Legjobb hordozható játék, míg a flOw a Legjobb letölthető játék. A GDC '08 Életműdíját Sid Meier vehette át. A Call of Duty 4 a show egyértelmű vesztese. A rengeteg Év játéka címet besöprő FPS ezúttal egyetlen kategóriában sem diadalmaskodott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TSL16b #4
    Nem tudom, torta járt-e a díjhoz...
  • Praetor #3
    A Portál tényleg király! :)
  • bertino #2
    bioshock, alap game
  • Tinman #1
    Portal győzött... van igazság!!!
    Bioshock szintén megérdemelte...YESSSS!