Ötvös Tibor

GDC '08: Red Faction 3

Végre hivatalosan is bejelentették a pletyka szinten már régóta köztudatban lévő Red Faction harmadik részét, mely a Guerilla alcímet kapta.

Az immáron trilógiává bővülő FPS azonban a harmadik részre műfajt vált. A belső nézetet maga mögött hagyva ezúttal külső nézetben barangolhatunk a Mars felszínén. A sztori az első rész után játszódik kerek 50 évvel. A rossz oldalon ismét a lázadókat lelkesen aprító Earth Defense Force alakulat áll, a jófiúkat a Red Faction nevezetű lázadócsoport szolgáltatja. Kalandjaink a Parker bányatelepről indulnak és Eosig, a fővárosig tartanak.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A hírek szerint a Red Faction 3: Guerilla leginkább a Gears of War - Kane & Lynch - Rainbow Six: Vegas által tökéletesített fedezékharcot alkalmazza majd. Ez annyit tesz, hogy az esztelen lövöldözésről a taktikusabb harcmodorra helyeződik át a hangsúly. A terep továbbra is teljesen rombolható lesz.

A játékot X360, PC és PS3 platformokon egyaránt beszerezhetjük majd valamikor 2009-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viizo #9
    hát hát... a RF1 egyike azon kevés játéknak, ami igazán lekötött, végig is játszottam, de ezek a képek egyáltalán nem biztatóak :/
  • Balumann #8
    Ezt komolyan gondolják? Ezek a képek inkább elveszik a kedvet a játéktól. Ellenségek a terepen gugolnak és lőnek, az ember meg félig kilóg szinte nincs is fedezékbe (2. kép). A grafika meg már így képek alapján is szörnyű, az se látszik mi van a földön, és már látom, hogy olyan optimalizálatlan lesz mint némelyik u3 engines játék.
  • a_n_d_r_e_w #7
    TPS? Miért, miért, miért? áááá
  • spydee #6
    nagyon nem szoktam kritizálni játékot, de játszva a RF1-2 vel ezek nem bíztató képek egyáltalán. A jobb lenti képen csakúgy "lebeg" a benzinkút vagy mi az?...
  • sanner011 #5
    Szerintem mindkettő jó volt. A képek alapján azért még dolgozhatnak... :)
  • Branson #4
    hát reméljük inkább az első részhez lesz töb köze, nem a másodikhoz? Nem is értem a másodikat h adgatták ki?
  • xizor #3
    Akkor jóformán bűnt követsz el.A 2 egy rakás trágya a forradalmi 1-hez képest :)
  • Reg5 #2
    Éna 2-vel jól elvoltam, bár 1-2 részen a hajamat téptem. Az 1-el nem játszottam mert a CD-je hibás volt...
  • sirpalee #1
    Hááááááááát elég sivár első ránézésre, reméljük az RF1 hangulatát hozzák, no meg egy jobban kihasználható rombolási modell is sokat segítene a játéknak :) .