Németh Szabolcs

GDC '08: Fable 2 képek érkeztek

Minden évben hol február, hol március magasságában élet költözik a játékiparba, hiszen bár jelentőségének mértéke vitatott, mégis nagyon sokan a Games Developers Conferecet tartják az egyik, ha nem a legrangosabb rendezvénynek a szakmában.

A GDC-n mindegyik magára valamit is adó kiadó, fejlesztőcég képviselteti magát, és általában hatalmas pénzeket ölnek bele. Tegnap a Microsoft már színt vallott, hiszen már tudjuk, hogy előkészületben a GoV 2, no meg a Fable 2-ről is megtudtunk újdonságokat. Azért mára is jut még némi médiaanyag, hiszen a sokak által nagyon várt Fable 2-ről vadonatúj képeket publikált a Lionhead Studios.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Fable 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • L3zl13 #9
    Ez a legújabb verziója annak a kompatibilitási patchnek, amire gondoltam. (Mint írtam, azt nem tudom működik-e mert nem Vistám van.)

    Vista compatibility patch
  • Csaba42 #8
    Na jó, lehet, hogy egy kicsit durva voltam, de már az XP megjelenésekor is az új Win volt a szar, és a régi a jó, és már baromi unalmas folyton ezt hallgatni. Majd pár év múlva, kb. az SP2 körül meg az XP lesz az elavult, a ratyi, a gané, a Vista meg a legjobb rendszer; ahogy történt anno.
  • Csaba42 #7
    Adtak ki tavaly? Én hiába kerestem, sehol sem találtam (kb. november körül).

    Risu Führer: elég szánalmas volt a kijelentésed. Ahelyett, hogy hülyeségeket beszélnél, inkább ismerd meg az eddig még nem látott ellenséged.

    Branson: ami Vista only, és fut XP-n, azt a játékot eredetileg XPre írták, csak utána tértek rá a Vistára, így naná, hogy fut. De egy totálisan Vista only program neked sosem fog XP-n futni, totálisan más a két rendszer alapja (aka Dx9 és Dx10).
  • Seth #6
    Hol van a hűséges eb a képekről ? :D
  • L3zl13 #5
    Elvileg már kiadtak egyet tavaly májusban, bár nem tudom működik-e mivel nincs Vistám.
  • Branson #4
    És ha Vistára adják ki? Eddig ez nem jelentett akadályt h Xp-n fusson. ;) Előszőr amúgy is konzolon adják ki, aztán majd ha behozta a költségeket és még profitált is, kidobják pc-re is.
  • Risu Führer #3
    sztem a kettőt már csak vistára adják ki, xp-re nem hogy népszerűsítsék azt a szart.
    nekem a negyedik kép kicsit emlékesztet a első részből az egyik helyszínre.ott is ugyanilyen volt az erdő.
  • Csaba42 #2
    Inkább adnának kis egy (egyszerű) Vista-javítást az első részhez, bár ki tudja, lehet, hogy a 2 esetleges PC-s verziója tartalmazni fogja - ha már pénz, legyen zöldhasú. :S
  • Su0my #1
    nem rosszak, bár nem sokat tudtunk meg a játékról (ami nem gáz, lévén képekről volt szó:) ).

    a megjelenítésre nem sok panasz lesz, az hótziher :)