Ötvös Tibor,Németh Szabolcs

GDC '08: Multiplatform a Postal 3

A Games Developers Conferencen javában zajlik az élet, és egymást érik a fontos bejelentések. A Running With Scissors például rögtön egy szomorú hírrel állt elő.

Ki ne emlékezne a fejlesztőbrigád elmebeteg játékára, a Postal 1-2-re? Igen-igen, arra a játékra, ahol mindenféle cécó nélkül előránthattuk a répát, és bárhol megjelölhettük a területünket. A Running With Scissors morbid játékszériája, a Postal a Jack Thompson féle ellenzőknek folyamatos kapaszkodót jelent "gyilkos játékok" csatájukban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

A fejlesztők úgy tűnik, hogy a megszokottnál is több disznóságot terveznek, mert nem győzik a fejlesztést, és a ma nyitó rendezvényen bejelentették, hogy nem tudják tartani az eredeti dátumot: a program átcsúszik 2009 második negyedévére. Ez barátok közt is júniust jelent, azaz könnyen lehet, hogy a Postal 3: Catharsis nyári gyerek lesz. Hogy azért ne csak rossz hírt hozzanak a tarsolyukban, a RS bejelentette azt is, hogy az eredetileg kétpólusúra tervezett fejlesztést (Xbox 360, PC) a PS3-al is kibővítik. Készült egy interjú is, melyben magából a játékból is láthatunk jeleneteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!