Németh Szabolcs

E3 2007: Crysis durvulás

Az E3 legnagyobb érdeklődéssel övezett játéka kétségkívül a Crytek FPS-e. A fejlesztők nem is aprózták el. A számottevő képanyag mellett mozgóképek alapján is véleményt alkothatunk a Crytek eddigi legnagyobb dobásáról.

Nehéz erről a játékról elfogulatlanul értekezni, mert annyira jónak tűnik. A Crytek munkatársai már nem egyszer igazolták különleges tehetségüket, ám a Crysissel még mindig napról-napra ámulatba ejtenek. Szinte fáj amikor arra gondolunk, hogy ez a program nem lehet rögtön a minénk, hanem még kemény hónapokat kell várnunk a megjelenésig.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Sajnos azonban mást nem tehet az egyszerű halandó játékos. Rábízza magát a fejlesztők kegyére, és várja az elhintett morzsákat képek, videók formájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #44
    GoW lesz PC-re is... ráérek :-D
  • Derapo #43
    "1Obi1: Láttál már HD videókat róla?

    Matyóhímzés: egyedi fegyvert melyik játékban tudtál eddig összerakni? Hol voltak 100%-ban lerombolható világok? Hol láttál eddig DX10-es grafikát? Hol kerülhettél ennyire élethű interakcióba a játék világával? Hol láttál egyedi módon viselkedő intelligens ellenfeleket?"

    A kérdéseidre itt a válasz: X360 GOW
  • magyarvok #42
    "Szinte fáj amikor arra gondolunk, hogy ez a program nem lehet rögtön a minénk, hanem még kemény hónapokat kell várnunk a megjelenésig."
    Plussz még 2-3 év, mire lesz pénzem olyan gépre, amin egyáltalán elindul :(
  • kow83 #41
    Hungarikum ez a topic
  • DagadtNinja #40
    Legalabbis ezek azok a dolgok, amiket elmondtak, hogy MAJD ilyen lesz.
    A jatek megjelenese utan mindenki latni fogja, hogy mi lett az igeretbol. Idezve egy reklambol, nekem bizonyitek kell nem igeret. ENNYI
  • Sanyix #39
    Persze hogy fikázom, már láttam párszor ilyet "ú de durva grafikája van, ez a legjobb játék", hype stb, kiadják mindenki 2 óra alatt végigjátsza, és recskázik a grafikára, és ennyi, várják a következőt ami megint csak grafikában lesz jobb, ugyan az az unalmas, fantáziátlan, egysíkú hentelés lesz, jobb csomagolásban. Ez így megy az ilyen játékoknál mindig. Ilyen a doom újabban, a fear, a sírós játékok, és a többi sima fps, ami végül is alapjaiban a wolfenstein3d szintjén megrekedt.
  • Sanyix #38
    Hát azért ha nem élethű, a nevetségesség határát akkor sem kéne átlépni, de ezzel sikerült.

    Egyébként mindig van egy játék aminél jobb grafikájú jelenleg nincs, mert fejlődés van, de ez az előny nem tart sokáig.
  • Indigo #37
    Hát én láttam már néhány videjót ebből az agyonhájpolt krájsziszból, de számomra nem lesz egy nagy durranás... Technikailag persze nagyon ott van a topon, de ez még nem fog arra ingerelni, hogy kipróbáljam... Majd kiderül, hogy lesz-e normális sztorija, amiért érdemes játszani, vagy ez is csak egy sima techdemo lesz... Egyelőre ez utóbbi tűnik valószínűnek... Addig is csak röhögök az ilyen gyermeteg beszólásokon, hogy a "crysis ver minden eddigi fps-t"...
  • m4G1c #36
    "Trailertől azt várom, hogy a játék grafikája látszódjon benne, nem egy 3dsmax/maya render." - a beépített scanline renderer elég csúnya eredményt produkálna. a mental ray lesz a kulcsszó, ami alapból közös bennük. de lehet sima blender is. vagy a houdini..

    sokan tépázzák már előre pl. a crysis grafikájának hírnevét - mindenféle hozzáértés nélkül, jutyúbos videók alapján.
    nem tudom, hányan látták a dx8 sdk példaprogramjait, a 9-esét vagy akár a legutóbbi, a 10. verzióét a fikázók közül. ez lesz az első olyan program, ami ténylegesen kiaknázza a dx9/10 d3d-ben rejlő lehetőségeket.(hol láttuk eddig a 9-es verzió hdr-világítás képességeit?)
    ebbe lehet belekötni, a tények magukért beszélnek.
    (a 9-10 közötti eltérések elég ritkán jönnek ki egy játék során, de az is általában a programozók lustaságának tudható be. nem, nem a particle system-ek, mert azok tényleg jobbak, hanem a többi, pl. postprocess dolgok)
    hogy a játék szar lesz vagy sem, azt biztos nem a grafikája fogja eldönteni. jelenleg viszont minden más csak spekuláció.
  • tehen_m #35
    "mondod átlagon felüli játék, és még nem is játszottál vele"
    Mert az jobb, hogy te nem is játszottál vele és fikázod?