Németh Szabolcs

Crysis - decemberre FPS nélkül maradunk?

Nem elég, hogy a Quake Wars késni fog, most még a Crytek is eltolta a maga játékát. A legfrissebb információk szerint a Crysis csak 2007-ban jön.

A késlekedés oka most kivételesen tényleg nem a fejlesztők lelkén szárad. A Crytek szépen halad a projekttel, viszont a Microsoft húzza-halasztja a Windows Vista érkezését, amire ugye a Crysist fejleszti a gárda. Éppen ezért a Vista adottságait kihasználó FPS a Vista késésével szinkronban szintén később fog megérkezni. A hivatalos oldalon egy 2007 eleji dátumot ígérnek, de ez még könnyen változhat: ha tovább ülnek a Microsoftnál a Vistán mint egy tojós tyúk, akkor még nagyon sokáig nem lesz Crysis-ünk. Egy biztos, 2007 elején tolongani fognak egymás mellett a jobbnál jobb játékok. Csak győzzük majd erővel meg kávéval.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Psyho06 #99
    oks,szent a béke
  • Morden23 #98
    Mármint a warezra gondoltam, sorry, meleg van
  • Morden23 #97
    Oksa, Psycho, ez egy sokkal bővebb téma, amit itt nem is érdemes megbeszélni. Főleg, hogy nem is olyan egyszerű. Innentől részemről nem kérek új lapot, passzoltam.
  • Psyho06 #96
    Hagyjuk szerintem ezt a veszekedést mert még elég keveset tudunk a játékról szóval semmi értelme.Morden,amúgy a warez témáról csak annyit mondanák hogy én csak olyanokat tőltök le ami tényleg jó játék és nekem tetszik,nem szoktam minden szart letölteni,persze az miatt is van hogy csigan netem van és nincs időm mindent letölteni
  • Morden23 #95
    Indigo: Így van. Ennyi

    tehen_m: Személyeskedni csak személyesen poén.
  • tehen_m #94
    "Ilyen stílussal ..."

    Először talán nézz magadba, utána kritizáld más stílusát.
  • Indigo #93
    "De nem hiszem el, hogy nem látod be a különbséget egy igenis jó, akár kulttá váló játék és egy olyasmi között, ami prezentál valami húdefasza grafikát, és 10 óra semmilyen játékidőt."

    Bárcsak érteném is hogy milyen különbségekről beszélsz, de még csak nem is sejtem mikre gondolsz.
    Amúgy a Far Cry is időközben kult játékká vált sokak számára. Nem egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy minden tekintetben veri a rivális Doom 3-at. De ezek már csak ízlésbeli dolgok, neked a D3, nekem a FC.

    "nem az zavar, hogy ha jó a grafikája egy játéknak, hanem ha ezen kívül semmi mást nem tud nyújtani."

    Hacsak nem vagy mazochista, akkor hagyod a francba az olyan játékokat... Most mit lehet még ezen tovább ragozni?
  • Morden23 #92
    Te most nem tudom kiről beszélsz, Psyho, de warezolós alapon persze minden kurva jó, hiszen ezen szisztéma alapján nincsen szar játék, max az, amit letörlök egyből. Én pont erről beszéltem, hogy nem olyan játékokat kéne kiadni, amiket 10 óra alatt emgunsz a francba, és utána max profogó lenne a kis csinos polcodon.

    tehen_m: Bőven van alapom rá, mert ez tendenciális dolog. Nem azt mondtam, hogy nem lephet meg a Crysis, és nem okozhat meglepetést, de BŐVEN VAN ALAPOM RÁ, hogy úgy gondoljam, nem fog. Te pedig itt ne senkizzél, kiscsillag. Nem áll jól. Ilyen stílussal takarodj a késdobálóba.

    Indigo: Persze, hogy nem lett jobb a játék. Nem is ezt firtattam. De nem hiszem el, hogy nem látod be a különbséget egy igenis jó, akár kulttá váló játék és egy olyasmi között, ami prezentál valami húdefasza grafikát, és 10 óra semmilyen játékidőt.
    Az egyik legelső kommentemben már leírtam: nem az zavar, hogy ha jó a grafikája egy játéknak, hanem ha ezen kívül semmi mást nem tud nyújtani.
  • Psyho06 #91
    jaaa és sokakat lehet hogy ezzel felbosszantok de én warezelni fogom mert nem fogok tízezreket költeni egy olyan játékra amit lehet hogy 10 óra alatt kijátszok,azt a sok értékes pénzt inkább akkor már a gépemre költök,ja és ne dumáljanak nekem a dúsgazdag,anyuci kedvence gyerekek.
  • Psyho06 #90
    Amúgy én most már azt mondom hogy nagyon is jó játék lesz ez a Crysis,azt hogy az én gépemen nem fog menni az már magánügy.Remélem nem egy újabb vitát fogok kirobbantani