Hörcsöki Szabolcs

Irodaszimu­látor nem csak építő­munkásoknak

Az Abell nevű fejlesztőcég úgy hiszi, érdemes irodaszimulátort fejleszteni, mert a fél életünket úgyis ott töltjük. Augusztusban polcokon a Coffee Break.

Az eddig teljesen ismeretlen fejlesztőcég és a 7 Sins útját is egyengető Digital Jesters irodaszimulátorral lép augusztusban a piacra. Illetve, hogy pontosak legyünk, céges élet-szimulátorral. Ez első hallásra nem túl izgalmas keret - persze kétkezi munkások és a szabadban dolgozók innen megtudhatják, milyen is irodában dolgozni.

Az egyéb emberszimulációs programokra erősen hajazó játékban nincs más dolgunk, mint jó kapcsolatokat építeni a munkatársakkal (engem az ellenkezője jobban érdekelne), hogy aztán vicces feladatokat tudjunk hibátlanul elvégezni. Ilyenek pl. a rettenetesen unalmas értekezlet elbliccelése, a dühöngő ügyfél lecsillapítása, vagy ha kirabolják a cég kasszáját, ússzuk meg a kihallgatást.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

A program grafikája átlagosan egyszerű, meglehetősen kevés környezeti elemmel, de persze egy hazai informatikai nagyvállalat irodái és folyosója sem sokkal díszesebb vagy zsúfoltabb. A gyengécske alapötletet kizárólag az mentené meg a bukástól, ha Monty Python mélységű és mennyiségű humorral sikerülne telepakolni a játékot. Itthon érdemes lesz hozzá azonnal magyarítást keresni, mert a tömérdek dialógushoz bizony alaphelyzetben angolul is kéne tudni.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Satufa #21
    Most sírjak vagy nevessek?
  • vg #20
    Ez a "játék" egy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!
  • Rafaelo #19
    1 gb ram 3,5 ghz pentium ???
  • Adam II #18
    Mindjárt áthívom egy-két haverom ,létre is hozunk egy fejlesztő csapatot és néhány sör mellett csinálunk egy alvás szimulátort amit a saját kiadó cégünkkel ki is adunk és 11990Ft-ért áruljuk. Majd leírom a minimális gépigényt
  • Cicero #17
  • tmpx #16
    csak hogy csatlakozzam az előttem fújolókhoz: abberráltak!!!
  • TommyGun #15
    Állítom hogy ezt a gémet valami Kőműves programozta :DDDD
  • TommyGun #14
    Eztcsak "PornOffice" címmel tudom elképzelni :DDD

    Ha ez lenne benne a cél hogy minél több csajt fektessünk meg a melóhelyen akkor lenne értelme de így egy rakás kögeci az egész....
  • ttbela #13
    Talán ha lehet az íróasztalon szexelni, akkor érdemes vele szórakozni, de szarnak ígérkezik.
  • ttbela #12
    ekkora hülyeséget:))
    Istenem, ha bejön nekik, hadd csinálják, ha nem nem.