Dojcsák Dániel

Megjelent az America's Army: Speical Forces (Firefight)

Az Egyesült Államok hadserege bejelentette, hogy megjelent az America's Army: Special Forces legújabb kiegészítése. A Firefight kódnevű frissítés szabadon letölthető a játék honlapjáról.

Az új verzió már előre megdobogtatta az ifjú bakajelöltek szívét, hisz nem csak két új multiplayer küldetéssel gazdagodott a paletta, hanem egy teljesen új pörgős játékmód, a Tournament mód került bele a játékba, ahol is a világ számos helyszínén vívhatnak a játékosok komoly tűzpárbajt az ellenséggel. A Tournament mód kifejezetten a csapatjátékot, a szervezettséget kedvelőknek készült, hiszen az AA-t játszók mára, több mint 670 klánt alakítottak, és büszkén állítják, hogy hatékonyabbak, mint szingli társaik.

A katanaság ezen lépése, hogy az egyébként is csapatjátékra törekvő fiatalokat a kiegészítővel mégjobban erre sarkallja, talán nevelő célzatú is lehet. A játék nem titkolt szándéka a toborzások hatékonyabbá tétele, a katonaság megkedveltetése a fiatalokkal.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Tournament módban az egymással versengő csapatok harcát egyéni szerver adminisztrátorok és külső szervezők felügyelik, a játékosoknak pedig a grafikus felületen keresztül lehetősége nyílik minden versengéssel kapcsolatos feladat ellátásűra. Ezenkívül viszont egy különálló szerver menedzser program is megjelenik majd.

A játék készítői az új fejlesztések mellett a biztonságra is nagyobb gondot fordítottak. A cél az volt, hogy ne tehessen senki kárt mások élvezetes játékában, lehetőleg ne csalhasson senki. Az elmúlt hónapokban néhány fiatalt rajtakaptak, és mivel a program az Amerikai Egyesült Államok hadseregének tulajdona, ezért az ő rendszereikkel való visszaélés a fenyegetések szerint komoly következményekkel jár. Persze az elrettentés mellett igyekeznek a lyukak befoltozásával is megelőzni a hasonló eseteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeeR #20
    Traininget lehetetlen végig vinnI:S:S
  • Kalóz Jack #19
    Valaki tudja,hogy hol lehet letölteni a játék magyarosítását????????????????????????????????????????
  • Nyers #18
    Hehe, először gondolkozz, hogy mire utalt Sadist. Attól még, hogy egy csapatban vagytok, az nem csapatjáték, ahhoz úgy is kell mozogni ... ;)
  • Rincewind #17
    Ez rohadt jo, ilyet minden multi jatekba! :)
  • Deniboj #16
    Majdnem. Börtönbe dugnak:

    "Börtön a cheatereknek?

    Az Egyesült Államok Hadseregének toborzó/reklámozó játékában - az America's Army-ban - csalással előnyöket szerzők ellen egészen új fajta védelmet vetettek be. Nem egészen hagyományos módon a szoftveres - punkbuster - megoldás mellett a jogi úton is elindultak, mivel a kiadó - mely maga a hadsereg - szerint a csalás ebben a játékban nem más, mint az Hadsereg tulajdonának nem rendeltetésszerű használata, melyre az amerikai törvények érvényesek. Ezért aztán a cheaterek számíthatnak rá, hogy adataikat megkapja az FBI cyber bűnözéssel foglalkozó osztálya.
    Mit tehetünk hozzá még: csak keményen...
    "

    Megjegyzem, minden multis játéknál is be kéne vezetni.
  • Tetsuo #15
    Ennél a játéknál törik rád az ajtót kommandósok ha csítelsz?
  • NEOreg3 #14
    Unreal tournament 2004
    a deathmachen kívül mind csapatjáték
  • colgi #13
    Fifa XXX
  • Sadist #12
    Mondj egy játékot, ahol a szerverek több, mint 1/20-án van csapatjáték!
  • Tomalak #11
    Ez a játék szerintem használhatatlan, 20 ból egy szervert találtam ahol egyáltalán vmiféle csapatjáték van, és vagy nagyon laggos volt (nem vmi lassú a netem) vagy csalnak (nem vagyok az a cheaterezgetős) de pl az hogy belepötyögtetek egy tárat egyméterről a hátába az emberkének mire az megfordul és egy lövéssel elintéz.
    Szal nekem nem jött be.