Megjelent az America's Army: Speical Forces (Firefight)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Traininget lehetetlen végig vinnI:S:S
Valaki tudja,hogy hol lehet letölteni a játék magyarosítását????????????????????????????????????????
He??????????
Hehe, elõször gondolkozz, hogy mire utalt Sadist. Attól még, hogy egy csapatban vagytok, az nem csapatjáték, ahhoz úgy is kell mozogni ... 😉
My Life for Freedom!
Majdnem. Börtönbe dugnak:
"Börtön a cheatereknek?
Az Egyesült Államok Hadseregének toborzó/reklámozó játékában - az America's Army-ban - csalással elõnyöket szerzõk ellen egészen új fajta védelmet vetettek be. Nem egészen hagyományos módon a szoftveres - punkbuster - megoldás mellett a jogi úton is elindultak, mivel a kiadó - mely maga a hadsereg - szerint a csalás ebben a játékban nem más, mint az Hadsereg tulajdonának nem rendeltetésszerû használata, melyre az amerikai törvények érvényesek. Ezért aztán a cheaterek számíthatnak rá, hogy adataikat megkapja az FBI cyber bûnözéssel foglalkozó osztálya.
Mit tehetünk hozzá még: csak keményen...
"
Megjegyzem, minden multis játéknál is be kéne vezetni.
"Börtön a cheatereknek?
Az Egyesült Államok Hadseregének toborzó/reklámozó játékában - az America's Army-ban - csalással elõnyöket szerzõk ellen egészen új fajta védelmet vetettek be. Nem egészen hagyományos módon a szoftveres - punkbuster - megoldás mellett a jogi úton is elindultak, mivel a kiadó - mely maga a hadsereg - szerint a csalás ebben a játékban nem más, mint az Hadsereg tulajdonának nem rendeltetésszerû használata, melyre az amerikai törvények érvényesek. Ezért aztán a cheaterek számíthatnak rá, hogy adataikat megkapja az FBI cyber bûnözéssel foglalkozó osztálya.
Mit tehetünk hozzá még: csak keményen...
"
Megjegyzem, minden multis játéknál is be kéne vezetni.
Ennél a játéknál törik rád az ajtót kommandósok ha csítelsz?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Unreal tournament 2004
a deathmachen kívül mind csapatjáték
a deathmachen kívül mind csapatjáték
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fifa XXX <#crazya>#crazya>
Mondj egy játékot, ahol a szerverek több, mint 1/20-án van csapatjáték!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ez a játék szerintem használhatatlan, 20 ból egy szervert találtam ahol egyáltalán vmiféle csapatjáték van, és vagy nagyon laggos volt (nem vmi lassú a netem) vagy csalnak (nem vagyok az a cheaterezgetõs) de pl az hogy belepötyögtetek egy tárat egyméterrõl a hátába az emberkének mire az megfordul és egy lövéssel elintéz.
Szal nekem nem jött be.
Szal nekem nem jött be.
Szerintem tök jó a játék, csak a kinti pályákon akkora a köd, hogy alig lehet látni <#wow1>#wow1>. (Még a kiegészítõjét kikell próbálnom)
"A katanaság ezen lépése, hogy az egyébként is csapatjátékra törekvõ fiatalokat a kiegészítõvel mégjobban erre sarkallja, talán nevelõ célzatú is lehet. A játék nem titkolt szándéka a toborzások hatékonyabbá tétele, a katonaság megkedveltetése a fiatalokkal."
Tenyleg de jo lenne mar vegre tenyleg megolni vkit!
Az osszes katona idiota seggfej!
Tenyleg de jo lenne mar vegre tenyleg megolni vkit!
Az osszes katona idiota seggfej!
Nem akarom szidni az SG-t,de pár napot késtek ezzel a hírrel.Másrészt meg igazán odabökhették volna linknek a www.americasarmy.hu -t is.
Amúgy nekem is teccenek az új pályák.
Amúgy nekem is teccenek az új pályák.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
hogy nekem miért ilyen lassúm a netem?<#falbav>#falbav>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
olcsó húsnak híg a leve
Armyban minden patch nagy durranás, mert azt hisszük naívan, hogy javul valamit a bughalmaz, holott csak több bugot termelnek 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"