Demkó Zsolt

Az első Quake 4 képek

A Yahoo játékokkal foglalkozó oldalának sikerült beszereznie az első nagyfelbontású képeket a 2005-re ígért Quake 4-ről. Ezekkel a képekkel ugyan már találkozhattunk szkennelt formában, de azért így mindjárt más.

A képekről egyből átsüt, hogy az id Software DOOM 3 című FPS-ének grafikai motorja szolgál a játék alapjául. De azért nem kell félteni a játékot, a Raven Software kezei között formálódik a játék, akik már sokmindent letettek az asztalra: Soldier of Fortune, Star Trek: Voyager - Elite Force stb.

Klikk ide! Klikk ide!

A DOOM3-ban nekem az nem tetszett nagyon, hogy túlságosan is sötét volt mindenhol, nem használták ki a fejlesztők maximálisan a halvány fényforrásokban rejlő lehetőségeket. A Quake 4 úgy tűnik "megvilágosodik" majd, aminek én személy szerint nagyon örülök. Így már nem lehet a sötétbe bujtatni az esetlegesen gyengébb textúrákat, figyelni kell már mindenre. A képeket nézve erre nem lesz panasz, tűéles textúrák feszülnek a modelleken és a falakon, objektumokon is.

A játékról pár dolgot azért már lehet tudni az amerikai PC Gamer-nek köszönhetően. Az már biztos, hogy a a 4. rész Quake 2-nek lesz a közvetlen folytatása, olyannyira, hogy órákkal annak eseményei után kezdődik. Megtörténik a második invázió, erre az embereknek már jobban fel tudnak készülni, azonnali ellencsapásként küldenek minket küldetésekre amik során csapattársaink is lesznek. Remélhetőleg birni fogják a strapát, ugyanis Strogg csapatai eléggé brutálisak lesznek.

A D3-al ellentétben szabadtéren és épületek belsejében is kommandózunk majd. Az ígéretek szerint rengeteg vezethető jármű lesz, a fejlesztők célja ezzel az, hogy igazi nagy csaták játszódjanak le a szemeink előtt. A fegyver arzenálunkban régi ismerősöket is üdvözölhetünk majd, visszatér a blaster, a géppuska, a nailgun és a hűséges shotgun is! További érdekesség, hogy a saját testünkbe is építhetünk majd be különféle inplantátumokat, amik segítségével sikerrel vehetjük majd fel a harcot a főellenségek ellen is. A multiplayer részben sajnos semmi extra nem várható, hasonlít majd a Quake III Arenában megismert megoldáshoz, járművek nélkül. Remélhetőleg azért nem hivatalos MODokban majd lehet mókázni majd a járművekkel is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Derapo #87
    Szerintetek ez menni fog a 9600xt-n szépen?
    Elkellett adnom a 6800gt-m
  • Rayden3 #86
  • Rayden3 #85
    vannak jo képeim !!!
  • NEOreg3 #84
    jah:(
  • Kori #83
    semmi:((((((((((((((((((((
  • Kori #82
    info.info,info

    valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kori #81
    nincsen valakinek új infoja a game-ról
  • Kori #80
    jöjjön már a game

    nagyon várom, a kedvencem volt a 2. rész
  • Gamez #79
    Sziasztok!
    Én nagyon várom Quake 4 szerintem frankó játék lesz ahogy néztem a képeket.
    A háromhoz képest szerintem 5* jobb lesz.
  • Antychrist #78
    Ez jó játék lesz...