awender

Az ujjam a mindenem

Alex Nikitin, 17 éves brit állampolgár 375.000 fontra, majdnem félmillió dollárra szeretné ujjait biztosítani. Alex a tavalyi, Koreában rendezett világbajnokságon második helyezést ért el. A világbajnokság után ráébredt arra, hogy legértékesebb testrészét - az ujjait - biztosítania kellene. "A szélessávú Internet és egyre erősebb gépek lehetővé tették hogy új, még erősebb Quake nemzedékek tegyék próbára tudásomat... a gyors ujjak garantálják a sikert a játékban, de napi több óra edzésre is szükségem van" - indokolja igényét Alex.

A londoni illetőségű fiatalember évi keresete 200.000 angol font adómentesen, ami körülbelül 75 millió forintnak megfelelő összeg. Angliában a profi játék nagy üzlet, azonban egy erős számítógépjátékos átlagkeresete csupán évi nettó 125.000 font. Alex ázsiója az ázsiai világbajnokságon elért jó helyezésének tudható be.

Az idei világbajnokságra egyébként az alábbi kategóriákban lehetett indulni: Age of Empires II - Conquerors Expansion, 2002 Fifa World Cup, Starcraft, Quake III, Half Life - Counter-Strike, Unreal Tournament.

Az idei világbajnokság október 28-tól november 3-ig tartott. A rangos eseményt a koreai kulturális miniszter nyitotta meg. Magyarországot 9 játékos és egy vezető képviselte. FIFA-ban magyar nem indult, Counterstrike-ban öten, a többiben egy-egy ember indult; egyiküknek sem sikerült dobogós eredményt elérnie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RpPRO #15
    MuERTe, teljesen egyetertek veled. :P
    Megfordultam mar jopar orszagban, de a magyar nok isteniek es szamomra mindig a toppon lesznek. :)
  • NasaTm #14
    Hat ez az bazzeg errol beszelek.
    En egy ilyen nagyerteku biztositas utan biztosan seggest ugranek egy ures medencebe :)
  • MuERTe #13
    Pedig ha tudná, hogy nálunk minden 2. csajnak ezerszer jobb segge van mint az övé :DDD
  • NasaTm #11
    Ez abszolut nem szokatlan kulfoldon, hogy egy sztar vagy valamiben sztar ember szetbiztositja a testreszet.
    Nekem a nagysegu J-Lo tetszett aki a segget biztositota $7.000.000-ra.
    Jol olvasatok !
    Azert a segert ennyi penzt hat nem tudom.
  • RpPRO #8
    Azert ha nyugdijaig nem is alapozza meg eletet, mert Anglia mas vilag es marha draga, azert igen joletben elhet egy darabig. Mindenesetre nagyjabol 10x annyit keres, mint az atlag munkavallalo Angliaban (22font/ev). Azert kivancsi lennek, milyen cuccon, milyen configgal jatszik a srac.
  • Borg #7
    LOL:)
  • SoDI--- #6
    17 évesen nem csinál mást, csak játszik (és azt jól teszi), és ezzel havi 6 millió Ft-nak megfelelő összeget keres, gyakorlatilag kölyökként való Quake-ezésével megalapozza nyugdíjáig az életét. Nem semmi :-)
  • Borg #2
    Ennyi erővel masztibajnokság is lehetett volna, ha csak az introt olvassa el az ember:)
  • Nyiri #1
    De sok problemaja van az angol kolyoknek...