ZAX

Játékhírek röviden

Quake 4?

Az id Software nagy bejelentésre készül, amelyet augusztus 10-ére, a texaszi Mesquiteben rendezendő Quakecon nevű quaker eseményre időzítenek. Annyit tudunk, hogy a bejelentést személyesen John Carmack teszi majd meg, majd azonnal a sajtó rendelkezésére áll, viszont, hogy pontosan mi is lesz a meglepetés, az természetesen hétpecsétes titok. Persze netszerte folynak a találgatások, innen-onnan érkeznek a fülesek.

A jelen állás szerint vagy a Quake4-et jelentik majd be, vagy a Quake3 X-boxos változatát. Az már biztos, hogy az új játékot házon kvüli - nem az id Software - fejlesztők készítik majd. A jól értesültek szerint mindenféleképpen köze lesz a hírhez a Microsoft új konzoljának is, a pesszimistább verzió szerint a Quake4 csak (vagy először) X-boxra érkezik majd... Mondanom sem kell, hogy habár még kész tény sincs, az utóbbi verzió ellen máris óriási tiltakozó akciók zajlanak az Interneten. Ennyit egyelőre, egy hónap múlva okosabbak leszünk.



Max Payne hamarosan

Habár még hivatalosan nem került aranykorongra, megerősített értesülések szerint augusztus 1-én megjelenik a régóta várt shooter, a Max Payne.



Empire Earth megjelenés

Továbbra is ennél a kényes témánál maradva, az óriási durranásnak ígérkező Empire Earth nem valószínű, hogy az eredetileg tervezett időpontban - nyáron - jelenik meg. Jelen állás szerint erre e legesélyesebb dátum szeptember 9-e, bár vannak, akik szerint akár novemberig is elhúzódhat a fejlesztés. Ezzel kapcsolatban nekem kettős érzéseim vannak: egyrészt már most akarom ezt a stratégiát, másrészt, inkább később, de tökéletesebb játékot adjanak ki, mint hogy az első pár hónap a patchekről szóljon...



Civilisation III képek

Itt vannak a legújabb képek Sid Meier készülődő körökre osztott stratégiájáról, a Civilisation III-ról, amely valamikor év végén, jobb esetben már októberben a boltokba kerül.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



NY Race képek

Továbbra is kíváncsian várjuk, mi sülhet ki az 5. Elem című film alapján készülő "rendhagyóan autóverseny" játékból, a NY Race-ből. Íme néhány kép belőle:

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Neocron screenshotok

Új képek ebből a futurisztikus MMORPG-ből.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Sea Dogs 2

A Sea Dogs ugyancsak kalózkodós folytatásából még nem sok kép látott napvilágot, gyorsan meg is mutatjuk nektek ezt az ötöt:

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!



Aliens versus Predator 2

Az AvP2-ből is vannak új képeink. Az első részben a hangulat már megvolt, reméljük ezúttal már a kinézet is felveszi majd a versenyt a nagyokkal...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #24
    Hát... ez se mai oldal :D
  • Krisza #23
    Sziasztok!
    Ha tudtok PSX 2-höz,a Crime Life Gang Warshoz kódokat,azt megköszönném,írjátok meg freemailban,a címem [email protected] kössz.
  • Shan #12
    CiviliSation :)))
  • Mighty #8
    Ha jól tudom, akkor a Sea Dogs egy Pirates! stílusú játék.
  • ZAX #6
    Valóban, Mightynak igaza van, a Max Payne aranykorongra került a cikk leadása óta.
  • accord #5
    Ez a Sea Dogs 2 meglehetősen igényesen néz ki! Milyen játék volt az első része?
  • CSOCSO #3
    az avp nek már van hivatalos oldala is..
  • Mr_Rob #2
    Én eleinte úgy tudtam, hogy a Doom3 fogja felváltani a Quake4-et. Vagy a Quake4 is már Doom3-as enginre fog épülni?
  • Mighty #1
    A Max Payne már arany korongon van! Ez hivatalos!
    www.3drealms.com