Az elsõ Quake 4 képek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek ez menni fog a 9600xt-n szépen?
Elkellett adnom a 6800gt-m<#rinya>

vannak jo képeim !!!<#awink><#alien2><#vigyor3>
NEOreg3
jah:(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kori
semmi:((((((((((((((((((((

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
info.info,info

valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kori
nincsen valakinek új infoja a game-ról

Kori
jöjjön már a game

nagyon várom, a kedvencem volt a 2. rész

Sziasztok!
Én nagyon várom Quake 4 szerintem frankó játék lesz ahogy néztem a képeket.
A háromhoz képest szerintem 5* jobb lesz.

Antychrist
Ez jó játék lesz...

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

sajna igazad van, talán a WC III volt ami lekötött de a aoe II olt a jo, hangulatos, de mégse uncsi...

Igen a stratégiában a legfontosabb a hangulat, de ebben se nélkülözhetö a story....bár lehet rossz a megfogalmazásom inkább fordulatos játékmenet kell bele..igen igy jo<#hawaii>

Benedekco
igen a hexen doom engine a hexen2 quake1 tuning moci

Mé há nem?

Hát szerintem még ma is egy nagyon fasza játék az Age of Empires, bár mondjuk én a kettõvel játszok, és ez az egyetlen játék ami huzamosabb ideig letudott kötni. Nem a grafikája miatt játszom a mai napig az biztos (bár amikor kiadták még kurva jól nézett ki), de egy stratégiai játéknak abszolút nem is a grafikájával kell hódítani, az csak ráadás.
Sorra jelennek meg a szebbnél szebb grafikájú stratégiák, de még egyikben sem sikerült megtalálnom azt amit az AOE2 conq-ban.

MerlinW
sõt sztem q1 volt a hexen 2

[merlinw.org]

MerlinW
Heretic az doom motor volt
Hexen 2 volt q2 motor

[merlinw.org]

sweech
ez igaz!<#nyes><#nyes><#nyes>

Benedekco
nekem akkor nem volt pénzem voodoo3-ra! fõleg nem 1 fullos tnt2-re (nem vanta)

Mé há nem?

Benedekco
használni kell a zseblámpát? 2100-akárhányban? akkor mondok 1-2 túl elavult dolgot: bányászsapka, m4-re szerelhetõ lámpa és ha télleg nincs más 1 ilyen helyzetben, akkor szerzek kábelkötegelõt és rákötözöm az elemlámpát a puskára! IQ bajnok?

Mé há nem?

Benedekco
a hl2 "sajnos" hozta a szintet, asszem 6*többet hozott mint vártam tõle! és még jönnek a kiegészítések is!!!

Mé há nem?

Benedekco
oké? akkor megkérdezem még1*: minek vanna ezek az infók? SZERINTEM azért, hoyg a nép lássa hogy milyen lesz a game, azaz fel tudjamérni hogy mennyire király game lesz. namost van akinek ezek az infok úgy jönnek le hogy mégsem akkora király lesz... ÉN ilyen vagyok! az a véleményem hogy SZÁMOMRA FOSTALICSKAMOSLÉKTRINYÓHUGY lesz az egész ha sikerûl uazt elintézniük mint a D3-ban... azt hogy aa brightot 100-ra kell tolni ahhoz hoyg lássam az orrom hegyét! a másik hogy miért hasonlítgatom a stalkerhez? mert arról is kb ennyi infóm van! sötétség!

Mé há nem?

sweech
jaja...láttam egy képet oszt ki...ott élethû vót a szörny...bizony ám...

remélem értitek azt a jaj minden mozog kedve szerint-et.
a fos autos gamék, ahol csak álltak a papirtábla emberek, és jött aloluk az audio hujjogás az mijen fos volt....
Ott viszont szállt a sas legelészett az elefánt stb.

Emberek, emberek!!!
Hát emlékszem az Age of Empires 1 is mijen franko hangulatos kis game volt sirály grafika, "hu mennyi minden mozog a kedve szerint" és etc. Ez volt anno...és most meg már egy üres cd is többet ér:)

Ha már nem lehet jobb grafot csinálni, mert egyszer eljön az itt a vége ez már a max amit ki lehet hozni...akkor jönnek az olyan gamék, amikben a fejedre raksz egy dobozt, rád raknak egy csomo drotot, és ITT MOST TÉNyLEG TE JÁCOL cimmel adják a boltokban...ez is eljön 10 éven belül...
Szoval csak annyi hogy ha maradando akar lenni egy játék, akkor nem a grafora kell sokat adniuk, hanem a játékélményre... ez a legfontosabb...

Szerintem:)
SL

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

NEOreg3
nézzél unreal 3 videókat és máris elavult ez a grafika(tudom hogy csak 20 év múlva lesz rá játék saléz ne kössetek belém e miatt:P)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
hát ha azt nézzük hogy milyen gyorsan fejlõdik a teknika, akkor hamarosan elavult lesz ez a grafika. de lehet hogy mostmár nem fog olyan nagy iramban fejlõdni.<#conf><#conf><#conf>

Jó pár év fog eltelni addig amíg ez a grafika szar lesz.
Mondj egy olyan motort amit egyszer megcsinálnak és soha nem avul el!
A játékélmény remélem is, hogy meg fog maradni. A történetrõl meg el sem tudom képzelni hogyan tudna nem megmaradni.

khamwass
höh...
néhány év múlva már ez a grafika is szar lesz, sazl mehet majd a levesbe. A játékélmény és történet megmarad, a motor elavul =)

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Igazad van! Ahhoz képest, hogy a medal egy öt évvel ez elõtt ('99 november vége) megjelent játék (módosított) motorján fut tényleg nagyon szarul néz ki. És ez igaz a wolfensteinre, a call of duty-ra és egy csomó más jáékra is. Azok is mind szarul néznek ki. Az a sok hülye cég meg amelyik játékokat fejleszt képes egy ilyen szar motort megvenni.
Néha a hajamat tépem mekkora ökörségeket bírnak egyesek kipréselni magukból.

Te ezt most komolyan mondod?
Mikor a quake3 kijött az egy voodoo3-on 20e-ért vagy egy TNT2-õn (kb. 25) simán elfutott.
Hol fogod te a legújabb FPS-eket manapság 20-30 ezer forintos kártyán futtatni?
A quake-re az elõtt egyáltalán nem volt jellemzõ a magas gépigény. Persze ez most meg fog változni.

Honnan a fenébe tudod, hogy a játék be fogja mocskolni a quake-triológiát?
Egyelõre nem láttál belõle semmit, nem tudsz róla semmit, de te már is tudod, hogy szar lesz. Ez nevetséges.
Ezzel az erõvel már a kettest sem kellett volna megcsinálni, nehogy bemocskoljuk az egyes hírnevét.
Ez nevetséges.
Éngem a single rész nem igazán érdekel, a multi viszont biztos, hogy nekem be fog jönni, ha nem basszák el sok hülye újítással.
Tud az ID multit csinálni, ezt már számtalanszor bizonyította.

hát igen, de azok már fel voltak tupírozva, pl medal of honor call of duty, nagy gépigény mégse "szépek" annyira...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

teljesen egyetértek...

Nem tudlak kovetni... :)
Az id motoroknak mindig nagy volt a gepigenye, huj de még mekkora.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hehehe. Majd kiprobalom, de biztos nem ugy h ez Quake. Asszem a regi userek itt tudjak mien iszonyatos volt anno a q1, ill. a q2 is. A q3 is jo multi game volt, nemertem minek kell bemocskolni ezt a fantasztikus trilogiat egy vacak 4es resszel. :|
A doom3 egy iszonyu gyenge egyszerjatszato jatek volt, valoszinuleg ezis az lesz. Azert majd meglessuk ha kijon. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Olvasok és hüledezek a kok okostojás fikázásán.

Szerintem a grafika egyszerûen kurvajól néz ki. Aki szerint ez ronda az cseréltesse ki a szemeit.

Az ID minig is elsõsõrban a motorjairól volt híres azért fontos, hogy a játékaik elsõsorban jól nézzenek ki, a Q3 a maga korában a legszebb grafikájú játék volt és a fõ pénzt a motor liszenszelésébõl szedte be az ID, készült is rá játék rendesen egészen a közelmúltig. Ez öt év! Azt hiszem nem kis dolgot hajtott akkor végre az ID. Ezt a D3 motorjával nem hiszem, hogy megtudja ismételni.

Az meg hogy nem sok újítás lesz a Q4-ben nagyon helyes, a quake sorozat mindig is egy sebességorientált ügyességi játék volt ami engem százszor jobban szórakoztatott mint a ma divatos sötétben lapulós, doboz mögé bújós, rejtõzködõs, lesbõl tüzelõs taktikázgatás. Nekem sokkal jobban felbassza az adrenalinomat mikor a levegõben repülve raillel kicsinálok valakit és kapok egy csomó medált a fejem fölé mint ha doboz mögül lelõnék valakit egy sniperrel. Q3-ban nem lehetett elbújni, folyamatosan mozgásban kellett lenni és mozgásból lõni a szintén mozgó ellenfélre. Realitás semmi nem volt benne, de nem is kellett hogy legyen. Jármûvek meg remélem, hogy nem lesznek benne és nem fogják újításokkal elbaszni és a quake megmarad annak ami mindig is volt, egy kurvajól kinézõ ügyességi játéknak.

"A Quake 4 úgy tûnik "megvilágosodik" majd..."

Itt sincs több 4-5 pontfénynél. :(

"A képeket nézve erre nem lesz panasz, tûéles textúrák feszülnek a modelleken és a falakon, objektumokon is."

Azért messze van még a tûélestõl. 1024x körül van ez is, bár a Doom 3 512x256-os papírzsepi meretû textúráitól ez is jobb. Hol vagyunk még a mostani felsõ határkent megjelölt 4096x-os mérettõl...
Zsoltika 007
Egyetértek sztem érzik a Raven-nél is hogy most nem egyszerû gamet csinálnak hanem egy Quake részt. Sztem meg fogják oldani. Egyedül a gépigénytõl félek. <#guluszem1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

NEOreg3
Vezethetõ jármûvek, hatalmas terek(meg gépigény), a (valszeg) jobban optimizált d3 motorral. Már így is jobban hangzik, mint akármyelyik "a doom3ba 120ezer pikszeles árnyék lesz" meg hasonló hírek. A Quake 1-2-3-al volt alkalmam játszani, és több hónapig lekötöttek. És hiába mondja mindenki, szerintem a 2. rész volt a legjobb, kár hogy én semmilyen történetet nem véltem felfedezni.

datango
sose lesz vége a kvék sorozatnak ... de a dom3 is ugyan ojan mint a q4 lesz... igy képrol...

De, hogy írjak valamit aquake 4-rõl, az tényleg baromság, hogy kép alapján leszarozza bárki is, ha ilyen lesz amilyen a képen kit érdekel, majd a tartalom dönti el, hogy milyen értékelést kap...

Hát igen, a grafika teljesen hidegen hagy, az manapság nem probléma, iyen olyan motor, kit érdekel a lényeg veszett ki a doom 3-ból a hangulat, akkor hasonlítsuk össze a d3-mat meg a hl2-õt az megjelent, felesleges vitatkozni a grafikán, mind a 2 szép, de a hl2 100x hangulatosabb szerintem, és igen undorító a doom 3-ba a sötétség, nem hogy félsz inkább idegesítõ, csak a fegyverre szerelt lámpa miatt játszottam végig még úgy is néha idegesítõ...

TVelvet
Miez a sz@r? :DDDDD
[HUN]PAStheLoD
Nem lehetett volna nem yahoo-rol lelopni a képeket?
Akkor inkább a hardwiredrõl .. ott nincs rajta semmi randítás..

a doom3 is jó gém volt , egyszerûen használni kellett a zseblámpát .. nem fújollni kell, igaz HL2 még jobb gém , csak egyik se hozta az elvárt szintet.

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

A Heretic tényleg király game volt, és emlékeim szerint valóban egy feljavított Q2 motor futott alatta.

Azért kíváncsi leszek, mit kezdenek egy olyan motorral, ami a jelenlegi high-end gépeken is csak szûk, vaksötét és alultextúrázott lukakat tud megjeleníteni. Az addig OK, hogy szépek a karakterek. Na de ha lövök mindenre, ami 5 pixelnél nagyobb ill. ami elõbukkan a sötétbõl, akkor nem tök midegy, hogy látom-e áttüremkedni a bordáit a bõrén vagy sem? Atomot neki oszt csókolom! Sokkal szívesebben látnék leszakadó végtagokat, szétrobbanó monsztákat, fél karon csúszó-mászó cyber-torzókat stb. De lehet, hogy csak én várok el túl sokat így a 3. évezred elején...
Hát így jár az, aki ennyi információból állati okos dolgokat akar kinyögni.

Anno a Raven nekem azzal lett szimpatikus, hogy az elsõ 2 Doom után nagyságrenddel érdekfeszítõbb Heretic-et tudtak készíteni -- talán azok motorjának felhasználásával. Habár a téma most kissé kötöttebb, szerintem sokkal többet ki fognak belõle hozni, mint az id.
fogd fel: nem azt mondja, hogy szar lesz a game, hanem, hogy ha ilyen lesz mint a képek, szerinte az lesz. Tehát a jelenleg rendelkezésre álló infokat értékeli és miért is ne tenné????

sweech
le lehet fosozni de az szerintem hülyeség hogy szar a grafikája. szerintem is lehangoló de az nem jelenti egybõl azt hogy a grafika szar.
SZERINTEM

#25 low iq hozzászólás.

"ne hasonlítsam ezt semmihez? hogyafenébene? marha""aa! sztem õ arra gondolt hogy 2 meg sem jelent, hogy a Q4 meg a Stalker... ez a 2 méág nem jelent meg ;)"

Látom felfogtad, de akkor miért hasonlitod a hl2-t a d3-hoz (és a stalker+q4-hez-meg se jelentek)???? Látod az oldal tetején a nagy betûs feliratot??? Biztosan nem ezért leírom mégegyszer neked hogy lássad:.. Quake 4 ...

"gyerekek! ti vagytok qrvára szánalmasak! látom itt m1 a quake fanság! nem látok tovább a szemeteknél?"
-NA te i****a. Hol van itt a q fanság????
az hogy 2 kép (ami valószínû fake) alaján te azt állítod hogy szar game.Gratulálok hozzá.

"hl2 lefutott mûsor HAHA... asszem épp most játszom végig másodjára."
-Én már végigjátszottam 2x, pedig egyáltalán nicsen sok idõm.(A masodik a quickdone alapján, igaz nekem nem jött össze 2:14:58-alatt:D )És szerintem többet nem fogom.

" ha olyan a grafix mint a d3 akkor sztem szar"
-Ilyen ügyes vagy hogy rámondod hogy szar, akkor én a hl2-re mondom hogy szar a grafikája.

Oldal 1 / 2Következő →