Az elsõ Quake 4 képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkellett adnom a 6800gt-m<#rinya>#rinya>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
nagyon várom, a kedvencem volt a 2. rész
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Én nagyon várom Quake 4 szerintem frankó játék lesz ahogy néztem a képeket.
A háromhoz képest szerintem 5* jobb lesz.
Igen a stratégiában a legfontosabb a hangulat, de ebben se nélkülözhetö a story....bár lehet rossz a megfogalmazásom inkább fordulatos játékmenet kell bele..igen igy jo<#hawaii>#hawaii>
Sorra jelennek meg a szebbnél szebb grafikájú stratégiák, de még egyikben sem sikerült megtalálnom azt amit az AOE2 conq-ban.
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
a fos autos gamék, ahol csak álltak a papirtábla emberek, és jött aloluk az audio hujjogás az mijen fos volt....
Ott viszont szállt a sas legelészett az elefánt stb.
Hát emlékszem az Age of Empires 1 is mijen franko hangulatos kis game volt sirály grafika, "hu mennyi minden mozog a kedve szerint" és etc. Ez volt anno...és most meg már egy üres cd is többet ér:)
Ha már nem lehet jobb grafot csinálni, mert egyszer eljön az itt a vége ez már a max amit ki lehet hozni...akkor jönnek az olyan gamék, amikben a fejedre raksz egy dobozt, rád raknak egy csomo drotot, és ITT MOST TÉNyLEG TE JÁCOL cimmel adják a boltokban...ez is eljön 10 éven belül...
Szoval csak annyi hogy ha maradando akar lenni egy játék, akkor nem a grafora kell sokat adniuk, hanem a játékélményre... ez a legfontosabb...
Szerintem:)
SL
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondj egy olyan motort amit egyszer megcsinálnak és soha nem avul el!
A játékélmény remélem is, hogy meg fog maradni. A történetrõl meg el sem tudom képzelni hogyan tudna nem megmaradni.
néhány év múlva már ez a grafika is szar lesz, sazl mehet majd a levesbe. A játékélmény és történet megmarad, a motor elavul =)
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
Néha a hajamat tépem mekkora ökörségeket bírnak egyesek kipréselni magukból.
Mikor a quake3 kijött az egy voodoo3-on 20e-ért vagy egy TNT2-õn (kb. 25) simán elfutott.
Hol fogod te a legújabb FPS-eket manapság 20-30 ezer forintos kártyán futtatni?
A quake-re az elõtt egyáltalán nem volt jellemzõ a magas gépigény. Persze ez most meg fog változni.
Egyelõre nem láttál belõle semmit, nem tudsz róla semmit, de te már is tudod, hogy szar lesz. Ez nevetséges.
Ezzel az erõvel már a kettest sem kellett volna megcsinálni, nehogy bemocskoljuk az egyes hírnevét.
Ez nevetséges.
Éngem a single rész nem igazán érdekel, a multi viszont biztos, hogy nekem be fog jönni, ha nem basszák el sok hülye újítással.
Tud az ID multit csinálni, ezt már számtalanszor bizonyította.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az id motoroknak mindig nagy volt a gepigenye, huj de még mekkora.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A doom3 egy iszonyu gyenge egyszerjatszato jatek volt, valoszinuleg ezis az lesz. Azert majd meglessuk ha kijon. :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szerintem a grafika egyszerûen kurvajól néz ki. Aki szerint ez ronda az cseréltesse ki a szemeit.
Az ID minig is elsõsõrban a motorjairól volt híres azért fontos, hogy a játékaik elsõsorban jól nézzenek ki, a Q3 a maga korában a legszebb grafikájú játék volt és a fõ pénzt a motor liszenszelésébõl szedte be az ID, készült is rá játék rendesen egészen a közelmúltig. Ez öt év! Azt hiszem nem kis dolgot hajtott akkor végre az ID. Ezt a D3 motorjával nem hiszem, hogy megtudja ismételni.
Az meg hogy nem sok újítás lesz a Q4-ben nagyon helyes, a quake sorozat mindig is egy sebességorientált ügyességi játék volt ami engem százszor jobban szórakoztatott mint a ma divatos sötétben lapulós, doboz mögé bújós, rejtõzködõs, lesbõl tüzelõs taktikázgatás. Nekem sokkal jobban felbassza az adrenalinomat mikor a levegõben repülve raillel kicsinálok valakit és kapok egy csomó medált a fejem fölé mint ha doboz mögül lelõnék valakit egy sniperrel. Q3-ban nem lehetett elbújni, folyamatosan mozgásban kellett lenni és mozgásból lõni a szintén mozgó ellenfélre. Realitás semmi nem volt benne, de nem is kellett hogy legyen. Jármûvek meg remélem, hogy nem lesznek benne és nem fogják újításokkal elbaszni és a quake megmarad annak ami mindig is volt, egy kurvajól kinézõ ügyességi játéknak.
Itt sincs több 4-5 pontfénynél. :(
"A képeket nézve erre nem lesz panasz, tûéles textúrák feszülnek a modelleken és a falakon, objektumokon is."
Azért messze van még a tûélestõl. 1024x körül van ez is, bár a Doom 3 512x256-os papírzsepi meretû textúráitól ez is jobb. Hol vagyunk még a mostani felsõ határkent megjelölt 4096x-os mérettõl...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Akkor inkább a hardwiredrõl .. ott nincs rajta semmi randítás..
a doom3 is jó gém volt , egyszerûen használni kellett a zseblámpát .. nem fújollni kell, igaz HL2 még jobb gém , csak egyik se hozta az elvárt szintet.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Azért kíváncsi leszek, mit kezdenek egy olyan motorral, ami a jelenlegi high-end gépeken is csak szûk, vaksötét és alultextúrázott lukakat tud megjeleníteni. Az addig OK, hogy szépek a karakterek. Na de ha lövök mindenre, ami 5 pixelnél nagyobb ill. ami elõbukkan a sötétbõl, akkor nem tök midegy, hogy látom-e áttüremkedni a bordáit a bõrén vagy sem? Atomot neki oszt csókolom! Sokkal szívesebben látnék leszakadó végtagokat, szétrobbanó monsztákat, fél karon csúszó-mászó cyber-torzókat stb. De lehet, hogy csak én várok el túl sokat így a 3. évezred elején...
Anno a Raven nekem azzal lett szimpatikus, hogy az elsõ 2 Doom után nagyságrenddel érdekfeszítõbb Heretic-et tudtak készíteni -- talán azok motorjának felhasználásával. Habár a téma most kissé kötöttebb, szerintem sokkal többet ki fognak belõle hozni, mint az id.
SZERINTEM
Látom felfogtad, de akkor miért hasonlitod a hl2-t a d3-hoz (és a stalker+q4-hez-meg se jelentek)???? Látod az oldal tetején a nagy betûs feliratot??? Biztosan nem ezért leírom mégegyszer neked hogy lássad:.. Quake 4 ...
-NA te i****a. Hol van itt a q fanság????
az hogy 2 kép (ami valószínû fake) alaján te azt állítod hogy szar game.Gratulálok hozzá.
"hl2 lefutott mûsor HAHA... asszem épp most játszom végig másodjára."
-Én már végigjátszottam 2x, pedig egyáltalán nicsen sok idõm.(A masodik a quickdone alapján, igaz nekem nem jött össze 2:14:58-alatt:D )És szerintem többet nem fogom.
" ha olyan a grafix mint a d3 akkor sztem szar"
-Ilyen ügyes vagy hogy rámondod hogy szar, akkor én a hl2-re mondom hogy szar a grafikája.