Demkó Zsolt

Richard Burns Rally pár hét múlva

Az angol SCi bejelentette, hogy a Warthog mesterlemezre rakta a Richard Burns Rally című játékukat. A megjelenést nyárra ígérték, így bőven elégedettek lehetünk.

A Warthognak már nem ez az első rallys próbálkozása. 2001 októberében megjelent a Rally Championship Xtreme című alkotásuk, amely mérsékelt fogadtatásban részesült, a konkurenciával szemben nem tudott komolyan labdába rugni. Úgy tűnik a fejlesztők úgy gondolták, hogy ha szereznek egy olyan nagy nevet, mint Colin McRae, akkor talán olyan sikereket érhetnek el mint a Codemasters. Ezért fogták Richard Burns-t és a nevére íratták az új játékukat. Na jó, azért nem csak ennyit csináltak.

Klikk ide! Klikk ide!

Érdemes rápillantanotok az első két képre, amelyek a játék valósághűségét mutatják be. Elég megdöbbentő, de azért én nem vagyok benne ennyire biztos, hogy ilyen pontosan lemodellezték az összes pályát. Hogy sikerült-e nekik, az hamarosan kiderül. Az ígéretek szerint licenszelt versenyek és szakaszok lesznek benne, hat országban összesen 36 pályán játszhatunk: Ramada Express Hotel + Casino International - Nevada, Amerika; The Arctic Lapland Rally - Finnország; Pirelli International Rally - Gateshead, Anglia; Subaru Rally Of Canberra - Canberra, Ausztrália; Rally Mont Blanc - Morzzine, Franciaország; Rally Hokkaido - Hokkaido, Japán. A pályákat 5 módban próbálhatjuk ki:

Forest Rally School: Az erdei autós iskola Wales fái között zajlik, itt tanulhatjuk meg az alapokat. Erről láthattunk is bemutató videót.
Quick Rally: Kedvünkre választhatjuk ki a legszimpatikusabb autót és szakaszt, de az óra is lehet az ellenfelünk.
Rally Season: Háromféle nehézségi fokban lehet szezont kezdeni, ami Amerikától Japánig tart.
Richard Burns Challenge Mode: Ebben a módban egyenesen Burns ellen játszunk majd.
Hot Seat: 8 játékos játszhat egymás ellen egy gépen, a hagyományos hot seat módban, egymás után.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A pályainfók után gondolom epekedve várjátok, hogy milyen autók lesznek a játékban, és a felsorolás elég impresszív: Peugeot 206, Mitsubishi Evo VII, Hyundai Accent, Citroen Xsara T4, Toyota Corolla, Subaru Imprezza 2003. Sőt lesz két bónusz autó is: Subaru Imprezza 2000, MG ZR Super 1600. A videók és a képek nagyon ígéretesek, reméljük a CMR4-nél sikerül jobbat alkotniuk. A boltokba 17 nap múlva érkeznek a játékot rejtő dobozok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athlon64 #15
    Én nekem 1000x jöbban bejön ez mint a Colin Mc Rally akármelyik része!
  • Argon #14
    ARANYON A JÁTÉK!
  • N.E.O.!!! #13
    de jön a colin 2005-is
  • Wing Rockling #12
    Először azt hittem a real life photo-ra hogy az a játék! Azt hittem beszarok... De azért a Colin 4 az elbújhat mellette, közel nincs ilyen szép! A Warthog most nagyot alkotott.
    Az utolsó elötti kép igen csak kezdeti stádiumosnak néz ki, vagy 640X480 ultra low-ban?
    A gépigény meg szerintem nem lesz olyan magas, processzor + memória kb. Colin4 szinten, 9500PRO-t tippelek ajánlottba, dehát én nem tudom...
  • Mat #11
    Húúúúú! Ez jó játék lesz! Csak egy baj van!!!
    Milyen atomerőmű kell majd neki? Így a képek alapján minimum 2500+ os Barton mondjuk egy Radeon 9800 al. Közben lehet tévedek. :)
  • dez #10
    És még kavicsok sincsenek az úton... :)
  • Tiby #9
    Milyen grafika ez?? még a legújabb graf kártyán is szaggat :((
  • semi #8
    <a href="http://www.richardburnsrally.com/">RBR</a>
  • semi #7
    http://www.richardburnsrally.com/
  • HuAn82 #6
    Ejha! Nem rossz!