Demkó Zsolt

True Crime: Streets of L.A hamarosan a boltokban

A Luxoflux Co. és az ActiVision elérkezettnek látta az időt, hogy megírják a True Crime: Streets of L.A akciójátékuk mester CD-jét. Ez azt jelenti, hogy május 11-én már a boltokban fog figyelni a játék.

Az ActiVision kicsit kényeszteti a PC tulajdonosokat, ugyanis olyan fícsörök kerülnek bele ebbe a 4 CD-s verzióba, amiket a konzolosok nem élvezhetnek majd. Elsőként említeném a multiplayer lehetőséget, ahol 5 MOD-ban apríthatjuk majd egymást. Harminc új zeneszámot kapunk rock és metál stílusban. két exkluzív fegyverhez, egy rakétavetőhöz és egy nyílpuskához is hozzájuthatunk majd. Emellett videóanyagok és egyéb finomságok is várhatóak.

Klikk ide! Klikk ide!

A játék felépítését látva a fejlesztők elég nagy fába vágták a fejszéjüket. Ötvözni akarják a Grand Theft Auto sorozat autós üldözéseit és városfelépítését a Max Payne akciódús közelharcaival. Ez az egész nagyon jól hangzik, ha sikerülne. De valószínűleg nem fog, mert ehhez egy elég összetett grafikai motorra lenne szükség, elég ha csak magunk elé képzeljük mindkét játékot. Ha a képekből és videókból jól szűrtem le, akkor kemény kompromisszumokat kötöttek, de azért még nincs veszve a dolog.

A látvány ugyan nem lesz egy Max Payne, de a változatos ütéskombinációkkal és fegyverhasználattal talán sikerül emészthetővé tenni az egészet. A hivatalos oldalra elsétálva érdemes letölteni a videókat, azokból kivehető mit is kapunk majd. Az autók mozgását a driving videón nézhetjük meg. Néhol érdekesen veszik a kanyarokat, de a sérülésmodellek megközelítik a GTA:VC szintjét. A shooting videó már sokkal ígéretesebb, rendesen ki lett dolgozva ez a rész, habár remélem ez az árkádos célkereszt kikapcsolható lesz majd. A fighting videó viszi a prímet, ugyanis nagyon látványos verekedéseket hozhatunk majd össze. Pörgések, rugások, ütések... De a puding próbája az evés, így majd kiderül minden élesben. Ha valaki egy videót szeretne letölteni annak ajánlom a trailert, minden benne van ami számít.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Amit viszont nagyon jó pontnak tartok, az a többszereplős játék; ez lesz az első ilyen stílusú játék amiben ez alapból benne lesz, szóval mindenképpen érdemes odafigyelni a cuccra. A város amelyben garázdálkodhatunk 240 négyzetkilométernyi terület, amit Los Angeles belvárosától kezdve egészen a külső kerületekig lemodelleztek nekünk. Gépparkról és fegyverekről nincsen még adat, de már úgysem kell sokat várni. Azt viszont érdekességképpen egy elejtett képről mondhatom, hogy motorok is lesznek. Ez részemről egy nagy pirospont. ;)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Xelo #23
  én is!!!! sztem baró game lehet.. a videókról, képekről nekem naon a Jackie Chan fíling jön vissza... Ugyanis Jackie filmeiben van illen sok minden összevegyítve! Naon baró... csak remélem nem lesz problémám a kiírással
 • Beagie #19
  nah kijött, 4CD, mondjuk nekem a demo bőven elég volt ebből
 • N.E.O.!!! #18
  Igazad van!

  Driv3r oda fog baszni ennek meg a GTA-nak, esetleg a San Andreas veheti fel vele a versenyt, de az PC-n min. jövőre jelenik meg.
 • Atiii #17
  pontosan mikor lesz a polcokon? (pc re)
 • Gabe18 #16
  Ez nem hangzik rosszul,grafika meg annyira nem érdekel ha a játék "megfog".
  Usa-ban elvileg ma jön ki...
 • Skyline #15
  San Adreas ide vagy oda a király most a driver 3 lesz...Egyik gta-nak sem volt még olyan autósüldözés hangulata mint a Driver 1 és 2-nek..:)
  És most jön a driver 3 ami trónramegy simán:)
 • Skyline #13
  Na akkor egy kisleírás..
  Főküldetések melett nemkötelező azokat csinálni rendőrként rengeteg bejelentés érkezik pl:
  Focirajongók destrukcióznak,barát összeveszett barátnővel utcán,csöves kirtabolt valakit stb...Mindhez oda lehet menni,és lehet hogy a problémát megoldja egy fegyverelővétel majd bilincselés,lehjet hogy alkalmazni kel brutkóbb eszközöket...
  Azis előfordul hogy a tettes kocsival menekül el és ha jól üldözzük kiugrik a kocsiból és megadja magát...Azis előfordul hogy az utcán ha nézelődünk gyanús személyt látunk és megmotpozzuk (bárkitmeglehet) bilincset is egyből rárakhatjuk például drogtartásért...
  Lehetünk akár rosszrendőrök is és minden ilyen helyszínt halomraölhetünk...Rajtunk múlik...+ ottvannak a küldetések amikben a bunyókbnan (például étterem) MINDEN úgy omlik szét ahogy kell...Ellenfelet rárugjuk asztalra?? összerogyiik ahogy kell...Szekrénybe rugunk mert kihajol az ellen?? Ripityára megy...
  Sorolhatnám még azt a rengeteg pozitívumot amik porigalázzák a gta hangulatot,játékmenetet...Gtaban a szép grafi elenére mkor kaunk ilyen MI-t és ilyen környezeti fizikt? soha..:)
 • Skyline #10
  Grafikabuzik mehetnek a picsbe kár hogy ez a cucc grafikailag nem de játékmenetre,élményre GTA részeket porbagyalázza:)
 • [email protected] #8
  hát ehhez nincs hozzáfűzni valóm, de szerintem fordulj orvoshoz :)
 • Tetsuo #6
  Hát ba* ez a VC-nél is szarabb grafika.