Dojcsák Dániel

Új Prince of Persia a láthatáron

Az Ubisoft elmondása szerint már dolgoznak a népszerű közel-keleti kaland folytatásán.

Az éves bevételekről szóló tájékoztatóján a fejlesztő és egyben kiadóként is működő Ubisoft bejelentette, hogy ki fogja adni a The Prince of Persia: The Sands of Time folytatását. A játék óriási siker volt a csapatnak és a következő rész mindenképpen meg fog jelenni, melyet az előzőtől még jobb marketing kampány fog övezni.

Jelenleg semmilyen részletet nem fedtek fel az új résszel kapcsolatban, például azt sem, hogy mikorra szeretnék időzíteni a kiadást, vagy éppen milyen platformokra tervezik - a jelenlegiekre vagy már a következő generációs konzolokra. A The Sands of Time minden platformon elérhető: PC, Xbox, GameCube, Playstation 2 és GameBoy Advance-en is játszható.

A sorozat első két része, a klasszikusnak tekinthető Prince of Persia és annak második része osztatlan sikert aratott, de a felmelegített harmadik rész teljes csőd volt. Ekkor lépett be a képbe az Ubisoft, aki megvette a jogokat, és a sorozat megálmodóját Jordan Mechnert kérték meg, hogy bábáskodjon a projekt felett. Jelenleg nem tudjuk, hogy a bejelentett új rész felett is őrködik-e majd, de ha igen és hasonló precízséggel készül el, akkor újabb minőségi termékre számíthatunk a játékpiacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kaldierik #21
    heelooo! Én is elakadtam amikor azokat a fényes gömböket kell megszerezni 1 nagyon nagy területen! A 60- ból szereztem már 56-ot és a többihez már nemtudok eljutni! segitsék:(:(
  • aresz96 #20
    Aki talán le szeretné tölteni a játékot az itt letöltheti:
    WWW.PRINCE_OF_PERSIA_3.MLAP.HU
  • Kongy #19
    heh. Jó régi cikk. Márv a harmadik rész is megjelent XD
  • grebber #18
    Prince of Persia 2 viszik az idei E3-ra :)
  • grebber #17
    Új PoP testközelben :)
    [2004. március 05. @ 08:30 - ZeroCool]
    Még február elején jelentettük, hogy készül a legutóbbi Prince of Persia játék folytatása. Akkor még semmit sem tudhattunk róla, de lássuk mi derült ki az éjjel. Úgy fest a dolog, hogy már idén karácsonykor befut a kicsike, ami biza azt is jelenti, hogy olyan hatalmas fejlődésen nem esik majd át - bár ki tudja, lehet, hogy valami dopping cukorkát zabbantanak a fejlesztők minden reggel, és alig egy évet alatt újra csodát alkotnak :) Bízunk benne.

    INFO: GAMESTAR!!!!
  • moonster #16
    A fickó fejére nehéz feljutni. Felmászol a kút mellett, majd felkapaszkodsz a karján. A szemből nézve bal oldalára mász, majd nekirohansz az egyik felének és nyomod a jobb egérgombot. Ekkor felszalad egy ideig, itt elrugaszkodsz. [space] a tulsó oldalra érve megint, majd megin, megint és megint. így ugrálgatva szépen fellehet jutni.
    Sok gyakorlás!! És ez után jön a neheze
  • kulaluk #13
    hogy lehet a krapek fejére feljutni.az első mentés után van Nem tudom a tőrt megszerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    segitség!!!!!!!!!!!!!!!
  • Darrick #9
    A varázsló a végén lehetne egy kicsit nagyobb kihívás...
  • Darth Sith #7
    jó kis gém, meg kell hagyni.. :DDD
  • zaki #5
    próbálkozz