21
-
kaldierik #21 heelooo! Én is elakadtam amikor azokat a fényes gömböket kell megszerezni 1 nagyon nagy területen! A 60- ból szereztem már 56-ot és a többihez már nemtudok eljutni! segitsék:(:( -
aresz96 #20 Aki talán le szeretné tölteni a játékot az itt letöltheti:
WWW.PRINCE_OF_PERSIA_3.MLAP.HU -
#19 heh. Jó régi cikk. Márv a harmadik rész is megjelent XD -
#18 Prince of Persia 2 viszik az idei E3-ra :) -
#17 Új PoP testközelben :)
[2004. március 05. @ 08:30 - ZeroCool]
Még február elején jelentettük, hogy készül a legutóbbi Prince of Persia játék folytatása. Akkor még semmit sem tudhattunk róla, de lássuk mi derült ki az éjjel. Úgy fest a dolog, hogy már idén karácsonykor befut a kicsike, ami biza azt is jelenti, hogy olyan hatalmas fejlődésen nem esik majd át - bár ki tudja, lehet, hogy valami dopping cukorkát zabbantanak a fejlesztők minden reggel, és alig egy évet alatt újra csodát alkotnak :) Bízunk benne.
INFO: GAMESTAR!!!! -
#16 A fickó fejére nehéz feljutni. Felmászol a kút mellett, majd felkapaszkodsz a karján. A szemből nézve bal oldalára mász, majd nekirohansz az egyik felének és nyomod a jobb egérgombot. Ekkor felszalad egy ideig, itt elrugaszkodsz. [space] a tulsó oldalra érve megint, majd megin, megint és megint. így ugrálgatva szépen fellehet jutni.
Sok gyakorlás!! És ez után jön a neheze -
kulaluk #13 hogy lehet a krapek fejére feljutni.az első mentés után van Nem tudom a tőrt megszerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segitség!!!!!!!!!!!!!!! -
Darrick #9 A varázsló a végén lehetne egy kicsit nagyobb kihívás... -
#7 jó kis gém, meg kell hagyni.. :DDD -
#5 próbálkozz -
Reggel #4 Amúgy meg a nőt azt nem nagyon bántják inkább csald el magaddal a dögöket.És persze folyamatosan fel tudod tölteni az életedet a vizzel.
-
#1 igeeeeeeen, már alig vároooooom :)