21
  • kaldierik
    heelooo! Én is elakadtam amikor azokat a fényes gömböket kell megszerezni 1 nagyon nagy területen! A 60- ból szereztem már 56-ot és a többihez már nemtudok eljutni! segitsék:(:(
  • aresz96
    Aki talán le szeretné tölteni a játékot az itt letöltheti:
    WWW.PRINCE_OF_PERSIA_3.MLAP.HU
  • Kongy
    heh. Jó régi cikk. Márv a harmadik rész is megjelent XD
  • grebber
    Prince of Persia 2 viszik az idei E3-ra :)
  • grebber
    Új PoP testközelben :)
    [2004. március 05. @ 08:30 - ZeroCool]
    Még február elején jelentettük, hogy készül a legutóbbi Prince of Persia játék folytatása. Akkor még semmit sem tudhattunk róla, de lássuk mi derült ki az éjjel. Úgy fest a dolog, hogy már idén karácsonykor befut a kicsike, ami biza azt is jelenti, hogy olyan hatalmas fejlődésen nem esik majd át - bár ki tudja, lehet, hogy valami dopping cukorkát zabbantanak a fejlesztők minden reggel, és alig egy évet alatt újra csodát alkotnak :) Bízunk benne.

INFO: GAMESTAR!!!!
  • moonster
    A fickó fejére nehéz feljutni. Felmászol a kút mellett, majd felkapaszkodsz a karján. A szemből nézve bal oldalára mász, majd nekirohansz az egyik felének és nyomod a jobb egérgombot. Ekkor felszalad egy ideig, itt elrugaszkodsz. [space] a tulsó oldalra érve megint, majd megin, megint és megint. így ugrálgatva szépen fellehet jutni.
    Sok gyakorlás!! És ez után jön a neheze
  • kulaluk
    hogy lehet a krapek fejére feljutni.az első mentés után van Nem tudom a tőrt megszerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    segitség!!!!!!!!!!!!!!!
  • Darrick
    A varázsló a végén lehetne egy kicsit nagyobb kihívás...
  • Darth Sith
    jó kis gém, meg kell hagyni.. :DDD
  • zaki
    próbálkozz
  • Reggel
    Amúgy meg a nőt azt nem nagyon bántják inkább csald el magaddal a dögöket.És persze folyamatosan fel tudod tölteni az életedet a vizzel.
  • zaki
    igeeeeeeen, már alig vároooooom :)