Dojcsák Dániel

A True Crime megjelenik PC-re

Az Activision megerősítette, hogy már dolgoznak egyik legnépszerűbb játékuk PC-s verzióján.

A True Crime: Streets of L.A. konzolos sikere után, az Activision most bejelentette, hogy PC-re is átülteti a játékot. A kiadó által közzétett információ alapján valamikor 2004 második felére várható a megjelenés. A meglepetés az egészben, hogy a konzol változattal szemben itt lehetőség lesz online többjátékos módban is küzdeni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Habár az Activision elzárkózott a további részleteket - mint például a pontos megjelenési dátum, multiplayer verzión kívűli egyéb változások, stb. - illetően, de a főszereplő, Nick Kang biztosan hódítani fog karácsonykor.

A játék egy közép kategóriás akciófilm cselekményszálával rendelkezik, a történet során a főhős különböző gonosz alakok üldözésével, robbantgatással és egyéb klasszikus, nem az elmét megmozgató feladattal van elfoglalva. Érdekes, hogy a főhős ebben az esetben egy teljesen unszimpatikus figura, akit valahogy nem igazán lehet kedvelni, de talán épp ez teszi a játékot olyan népszerűvé.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • utefalva #17
    vegyetek fel msn-re [email protected]
  • Dave77 #8
    eszmeletlenul teccik hogy pl ha egy barba veekedunk mindent!! ismeri LA vagy eppen tacis volt , ehem esmerem de en kuldeni neked ekezetes bellentyuzetetet, mert azzal megerteni te mit mondsz
  • Sephi #6
    Nos a jatek. Minden szep es minden jo benne csak a szereplo mozgasa rohelyes es sajnos egy ket dolgot meg lehetne rajta csiszolni.

    Harom dolgobol al a jatek :

    Vazetes : ez ugye kurva jo. Lehet vezetni es ugyanugy lehet autot lefoglani de azt is ket modon. Vagy eloveszuk a rendor jelvenyt es a sofor ha akarja atadja a kocsit vagy siman (GTA) kirantyuk es elhuzunk vele. Birom azt hogy amikor uldozes van lehet szirenat hasznalni.

    Harc : eleg latvanyos a har meg a kombok de egy ido utan idegesitove valhat. Ami eszmeletlenul teccik hogy pl ha egy barba veekedunk mindent!! szet lehet torni :)

    Lovoldoses : ez is igen kellemes mert lehet FPS es lehet siman is 3rd P -be de ezen csiszolhatnanak.

    A lenyeg hogy tudunk letartoztani tudonk vezetni tudunk mindefelet csinalni es Los Angeles pontos utcai masan lehet jarkalni. Minden utca egyezik szal aki ismeri LA vagy eppen tacis volt ott annak eleg kellemes lesz :)

    Azert ez a jatek mesze nem veri a GTA3 es a GTAVC de azert szodaval elmegyen!
  • grebber #4
    Ez marha jó game lesz remélem nem rontják el!
    A célzás ha jól láttam a trailerben tisztára olyan mint a Dead to Rights-ban!
  • Darth Sith #3
    enyhén GTA és Max Payne keverve.. legalább is első látásra... :)
  • Lacc #2
    Valami GTA szerűség lehet. 2-3 napig majd biztos elleszek vele.