Dojcsák Dániel

Hivatalos Max Payne 2 mod verseny értékes díjakkal

A Rockstar Games egy versenyt hirdetett a fejlesztők és kreatívok inspirálására, hogy modokat készítsenek a Max Payne 2-höz.

A Rockstar Games bejelentette, hogy a héten elindította a modkészítő versenyét a Max Payne 2: The Fall of Max Payne-hez. A hivatalos Max Payne 2 mod eszközök és segédanyagok letölthető változata elérhető a Max Payne 2 web oldal mod szekciójában. Az elkészült modok három kategóriában kerülhetnek ki győztesként, mégpedig a legeredetibb mod, a legjobb új dead man walking szint és a legjobb real-time nem interaktív mozi.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A díjak természetesen bőségesek, és nem is olyan kis értékűek. Ilyen például a legeredetibb mod készítőjének egy egyedi Max Payne 2 PC konfiguráció a Falcon Northwesttől, egy ATI Radeon 9800 XT kártya a dead man walking győztesének, és egy vezetéknélküli egér-billentyűzet a Logitechtől a nem interaktív mozi szekció nyertesének és a többieknek persze mindenféle egyéb Max Payne 2 termék és kütyü. További részletek a versenyről természetesen a hivatalos weboldalon érhetőek el, a játékról pedig korábban megjelent nagy bemutatócikkünkből tudhattok meg mindent.

A munkák leadásával nem kell sietni, ugyanis a határidő 2004. május 15.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!