Dojcsák Dániel

Warhammer 40 000 bejelentés

A THQ és a Relic Entertainment gondozásában jelenik meg a közeljövőben a Games Workshop jövőben játszódó asztali szerepjátékára épülő valós idejű stratégiája.

A THQ és a Relic Entertainment ma közös nyilatkozatban jelentette meg futurisztikus játékát. Több, a megjelenéssel kapcsolatos információ nem látott napvilágot, ami tudható, hogy a tervek szerint 2004 őszén lát majd napvilágot a játék.

"A Warhammer 40 000 egy kimagaslóan gazdag univerzumba kalauzol el minket, ahol harcosok légiói csapnak össze különböző harctereken és a főszerep a taktikáé. A környezet tökéletes élményt nyújt egy valós idejű stratégiához" - mondta Philip Holt, a THQ termékfejlesztési vezérigazgatója, majd hozzáfűzte, hogy "Mikor egy fejlesztőgárdát kerestünk, akkor a műfaj és a hangulat szempontjából a Relic csapata bizonyult a legjobbnak."


"A lehetőség, hogy közvetlenül a készítőkkel dolgozhattunk nagyon megtisztelő volt. Sőt ez a teljesen bejárható világ külön izgalmat jelentett a csapatunknak" - mondta Alex Garden, a Relic igazgatója. " A Warhammer 40 000: Dawn of War epikus mozzanatokat hoz majd a táblás játék élményéhez, életre kelti azt a műfajában kiemelkedő éles harci küldetésekben."

Sajnos képek még nem jelentek meg a játékhoz, de a Warhammer 40 000 táján valószínűleg mostantól kezdve minden héten új információval lep meg minket, s a lényegesebb fordulatokról rendszeresen beszámolunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [NST]Cifu #7
    Itthon csak a Trollbarlang foglalkozik ilyesmivel tudtom szerint, de mostmár ők is csak rendelésre...

    De addig is: Rincewind Warhammer oldala
  • Rincewind #4
    Warhammer Dark Omen-ben elég szépen sikerült. Majd meglátjuk ez milyen lesz, de a THQ név bennem is aggályokat kelt. :(
  • Darth Sith #2
    ez tetszik. :)
  • [NST]Cifu #1
    1.: Warhammer 40k rulz!
    2.: A THQ mondjon le! A W40k: Fire Warrior a W40k világának eddigi leggyengébb játéka volt!
    3.: A Relic miatt azonban még bizakodok, már amennyiben a Homeworld szintén fognak dolgozni. Ha a Homeworld 2-őt vesszük alapul, akkor már kevésbé vagyok bizakodó...